Stoepranden granieten hebben goedkope prijzen

stoepranden granieten gebouw geschikt als decoratieve overlopende en vestingwerken van bedden, grenzen en paden. Het grootste deel van het graniet heeft gebroken oppervlakken die goed bij het natuurlijke karakter passen. De prijzen voor de robuuste kerbs zijn matig.

vormen van trottoirbanden trottoirbanden zijn als petite en meestal flat Mähkanten, vaak eenvoudig los worden toegepast op de gazonboorden. De weinige centimeters dikke gras- stenen zijn meestal lang in 25 tot vijftig centimeter en is ongeveer tien centimeter breed stukken. Grotere, bredere en sterkere stoepranden worden ook aangeboden onder de aanduidingen Bord- of Leistenstein. Standaard lengtes zijn vijftig en honderd centimeter.

Voor korte opstanden zijn gemonteerd curven die bestaan ​​uit zowel grote straatstenen worden uit graniet of graniet omheiningen. Speciale conisch gevormde breukvormen zijn in de handel verkrijgbaar. Als alternatief kunnen ronde granieten palissaden naast elkaar worden geplaatst in een kronkelende loop. Individuele fabrikanten bieden rond gesneden stoepranden in verschillende radii.

Gemeenschappelijke vormen van stoepranden

  • hoge stoeprand op 25 tot 35 centimeter grond bovenstaande
  • Ronde stoeprand met tien tot 15 centimeter grond bovenstaande
  • platte stoeprand met haakse schuine
  • gras- steen of Mähkante met 3-5 centimeter hoog

veel kosten stoepranden graniet

De beste eenheidsprijzen hebben Mähkanten graniet , die verkrijgbaar zijn in lengtes van 24 centimeter bij tien centimeter breed en drie centimeter dik vanaf twee euro. Klassieke meterstukken in blokvorm kosten afhankelijk van verwerking, graniettype en sterkte tussen tien en dertig euro per stuk.

Hoe te sparen

Eenvoudige grijswanden van grijs graniet zijn vaak goedkoper dan stoepranden. Na het plaatsen van de stoepranden is het verschil tussen stoepranden en stoepranden nauwelijks herkenbaar. Standaard granieten stoepranden van 100x25x15 centimeter worden vaak aangeboden door handelaren in natuursteen tegen lagere kosten dan de aangewezen stoepranden.

Tips & Tricks Laat niet de naam van de granieten stenen einschränken- marge und rand armaturen en activa op het land en langs wegen kunnen ook van straatstenen, palissaden, trappen, blokken of bakstenen worden geassembleerd. Dit verhoogt het prijsbereik voor granieten stenen en producten.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter