Dnevni

s higijenom puno oglašavanja za parni čistač upravlja čistoću

i higijene - to su za mnoge potrošače zaista resounding kriterija kupnje. Čistači s parom reklamiraju se iznova i iznova, što ne samo da olakšava čišćenje različitih površina. Čak se i visoki standardi higijene lako mogu postići, tako da je poruka mnogih slogana. To je sve o tim točkama:

parni čistač novčića koristiti

  • uz parni čistač ne dezinficira
  • parni čistač kao učinkovit sredstvo za čišćenje kućanstava koji pate od alergija
  • parni čistač novčića učinkovito

Gotovo da možete čitati trijezan kao dobro ili bolje koliko malo koristiti čistač parice protiv grinja. Iako je izjava u osnovi istina da vruća para (najmanje 100 stupnjeva Celzija) ubija male arahine. Međutim, grinje se uglavnom ponašaju u madracima.

Upravo ovdje je problem: ubiti sve novčiće u madracu, trebali biste svaku površinu prskati parom par minuta. Madrac je kaplje mokar i čini još bolji uzgojni teren za grinje. Jer vjerojatno, nikada nećete moći ubiti sve grinje u konvencionalnom madracu s parnim čistačem.

Parni čistač za dezinfekciju - samo neučinkovito

Kada dezinfekciju sa parni čistač, to je slično. Da bi stvarno ubio sve bakterije, morat ćete ponovno isparavati nekoliko minuta. Ako dodate troškove električne energije, dezinficiranje s parnim čistačem bit će izuzetno skupo. Umjesto toga, deterdženti s odgovarajućim sredstvima za dezinfekciju značajno su učinkovitiji - i prije svega znatno jeftiniji. Osim toga, bakterije koje se mogu nalaziti u kupaonici, primjerice, obično su bezopasne.

Čistač pare za alergičare

Ali za alergije, parni čistač zapravo nije najbolji izbor. Tijekom čišćenja parom tkanina za čišćenje se proteže preko parnih sapnica. Iz unutrašnjosti pare se gura kroz platno. U svakom slučaju, prljavština se lako otapa, na primjer, iz popločanog poda.

proturječnost u principu čišćenja parnog čišći

Sada podnu krpu, koja se proteže oko mlaznica, ali također apsorbiraju prljavštinu bi. A isključuje da para iznutra prema van i ponovo pritisne nosi razgrađene i snimljenih čestice prljavštine na površinu koja se čisti.

Mop bolji i znatno jeftiniji

Svaki mop i tkanina ovdje je učinkovitiji. Jer kako bi stvarno učinkovito očistio površinu, odmah biste trebali raditi s grudnjakom. Ali, ne bi li taj posao trebao biti skraćen i pojednostavljen?

Problemi s drugim materijalima

To je također razlog zašto se površine čiste parnim čistačem mogu biti pruge (staklene površine) ili ljepljive (popločane podove). Kada koristite parni čistač na drvenom podu, to može dovesti do masivnog oštećenja drva.

Savjeti i trikovi Međutim, parna čistač naravno ima dopuštenje. Za naplatke je jednostavan za korištenje, ali i na terasi parnog čistača može se koristiti značajno.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar