Lucarnelor - 8 tipuri de populare

lucarne de construcție aduce lumină suplimentară și, în unele cazuri, un câștig de spațiu sub acoperiș. Dar dormitorul în sine trebuie să se potrivească în mod necesar casei și acoperișului. Prin urmare, oferim o imagine de ansamblu a celor opt cele mai populare forme de căpriori.

tipuri de lucarnelor

lucarnei ar trebui să fie la fel de perfect posibil, se potrivesc stilului casei și acoperișuri existente. De exemplu, dormitorul jucăuș mic de lilieci nu va dori să se potrivească cu o clădire simplă de ultimă oră.

În timp ce unele forme Dormer mai degrabă evidente se potrivesc unui anumit tip de acoperiș, tu știi cu alte forme Gaube inițial foarte mici pentru a începe.

Aceasta include cu siguranță șemineul uzat. Cele mai multe zone mici de acoperiș care apar la acest Dormer, o mulțime de mansarda de lucru de către un tinichigii calificat și costuri ridicate, astfel, în profit lumină scăzută.

trapezoidală și lucarnelor arcuite

Atât lucarnei trapezoidală și lucarnelor arcuite pot fi găsite astăzi mai mult ca case moderne, elegante, în timp ce lucarnei vărsat este mai puțin utilizată. Dar acest lucru se datorează și costurilor ridicate ale conversiei în zona de acoperiș.

Ca și dormitorul remorcat, vagonul de trapez cauzează, de asemenea, costuri ridicate și multă muncă. Ea începe, de asemenea, chiar sub creastă, ridicându-se de pe acoperiș. Drept urmare, multe trebuie schimbate și reprocesate în grinzile și lamele de pe structura acoperișului.

Dormere în general

Aici este o vedere de ansamblu a dormitorilor. Porumbelul este adesea confundat cu un vagon de lilieci. Cu toate acestea, spatele ei este, de obicei, mult mai larg decât cel al unui vagon de lilieci.

  • vărsat de fronton a subliniat Dormer creasta Dormer
  • ipohondru creasta Dormer
  • trapezoidală Dormer
  • lucarnelor arcuite liliac de fronton
Hecht Gaube Tips & Tricks Să arate câteva desene de calculator pe care noul lucarnei este montat pe acoperis. Deci, greșeli costisitoare pot fi evitate și veți găsi într-adevăr fereastra de tip Dormer care se potrivește perfect propria casă.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul