Clădire

Cauzele zidurilor umede

În primul rând, aflați cauza amortizării peretelui. Acestea pot fi fie cauze "externe" (ruperea conductei de apă sau scurgeri de apă din exterior), fie chiar cauze care se datorează zidăriei însăși.

Foarte frecvente este umezirea dinspre partea inferioară printr-o fundație care nu este impermeabilă la apă (perete de piatră pe bază de sol sau nisip). De asemenea, o etanșare necorespunzătoare a peretelui poate fi o cauză. Ambele trebuie remediate imediat. În plus, condensarea (punțile termice) poate fi, de asemenea, o cauză posibilă.

Practic atunci când drenarea peretele

mai repede lucrarea va începe, a creat mai putine daune, iar mai mică cantitatea de

  • de muncă fără motiv și remedia cauza este de a acționa este, de obicei, canale de scurgere
  • inutile, de obicei, nu sunt soluția tuturor relelor,
  • de etanșare este întotdeauna prima măsură înainte de a evacua un perete trebuie să fie toate tencuieli și vopsele îndepărtate complet
  • uscare la creștere umede pereți

recent construite sunt protejate impotriva umiditatii printr-o barieră orizontală așa-numita împotriva umezelii în creștere, în orice caz. Pentru pereții mai în vârstă, acest lucru nu trebuie să fie neapărat cazul sau sigiliul este inadecvat și nu mai îndeplinește scopul său. Dar poți rezolva asta în anumite circumstanțe.

Deficiențele în fundațiile care cauzează umezirea în creștere nu sunt rezolvate, dar cel puțin nu provoacă atât de multă pagubă. Pentru a consolida și a reînnoi o fundație este necesară o muncă mult mai complexă de către experți. În orice caz, aveți un raport pregătit de un specialist în construcții.

Uscarea pereților din piatră naturală

O ușoară "transpirație" a zidurilor de piatră naturală este normală. Acest lucru se întâmplă în pereții subsolului, mai ales la începutul verii, când subsolul este mai rece decât în ​​exterior.

Totuși, presarea apei poate cauza deteriorări mai mari ale zidăriei. Asigurați-vă că eliminați, de asemenea, orice rosturi scurgeri sau sfărâmate și reînnoiți cu un mortar adecvat (fără ciment pentru pietre naturale!).

Sfaturi și trucuri Defectele umiditate masive ar trebui să fie întotdeauna evaluate de un specialist. Activismul fără plan, fără a identifica suficient cauzele, duce la succes în foarte puține cazuri.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul