Wonen

Algemene kosten

Als alle installaties op hun plaats zitten en in orde zijn, is het snel aansluiten van een kachel. De benodigde kabels zijn aangesloten, deze zijn gecontroleerd en dus is de kachel functioneel. Rijden het pakket en de arbeidstijd (in de meeste gevallen minder dan een kwart van een uur):

In dit geval, waarbij geen verdere werk gedaan moet worden, de kosten zijn slechts twee punten in het bijzonder. Over het algemeen bent u tussen de 50 en 100 EUR.

Mogelijke extra kosten

Als de installatie niet correct is, kunnen de kosten aanzienlijk hoger zijn. Afhankelijk van welk probleem eerst moet worden opgelost, kunnen materiële kosten en andere arbeidskosten worden gemaakt. zijn bijvoorbeeld

nodig:

de bereiding van een driefasige terminale

  • aanpassing van de installatie / bescherming van de aardaansluiting (driefasig)
  • verlengkabel voor de aardaansluiting
  • verplaatsen van de oven terminal
  • heeft een aanvullende aansluiting voor de oven (bijvoorbeeld keramische kookplaat en oven afzonderlijk worden aangesloten
  • De kosten het zal afhangen van de desbetreffende vereiste kosten en eventueel noodzakelijke materiaal.

als er geen driefasige aansluiting aanwezig zijn, moet men vastgesteld. het stroomverbruik van een elektrische kookplaat is zo hoog dat het noodzakelijkerwijs een fase aansluiting voor de kookplaat.

productiekosten een drie-fase aansluiting

Mocht u niet fase-verbinding, en is een nodig, die dure onder bepaalde omstandigheden kunnen zijn. maar, afhankelijk van de kosten is altijd van de omstandigheden op de grond. is het mogelijk de bestaande Tough breiden lerkasten een driefasenstroommeters en SLS elementen aanwezig, kosten onder controle houden - in veel gevallen, de totale kosten dan zelfs minder dan 100 euro. Echter, een nieuwe meter station fabriek worden gebouwd

moeten, en de toevoerleiding worden vervangen, kan het materiaal kosten meer dan 1.500 EUR alleen te zijn. Dan zijn er de noodzakelijke bijkomende werkzaamheden voor de productie van de driefasige verbinding. De totale kosten kunnen dan ruim 2.000 EUR bedragen.

alternatief in de afwezigheid van drie-fase aansluiting

In veel gebouwen van de productie van een nieuwe drie-fase aansluiting, te wijten aan de plaatselijke omstandigheden is problematisch en erg duur.

Als een alternatief kunt u ook kachels "overbruggen", dat wil zeggen, in plaats van alleen over de gebruikelijke 3 fasen over 1 fase te verbinden. De kachel trekt dan veel vermogen, maar kan gemakkelijk worden bediend in een 16 A beveiligd AC-systeem.

De elektricien maakt ook zo'n oplossing. Dit is in ieder geval goedkoper dan de productie van een driefasen aansluiting in ongunstige omstandigheden en met elke kachel haalbaar.

Tips & Tricks Terwijl kudde altijd "brug", dat single-fase kan worden verbonden, bijvoorbeeld met boilers hogere prestaties (ook stroomverbruikers) is niet mogelijk. Hier is altijd een driefase-aansluiting (gefuseerd met 3 x 32 A, met een 21 kW-apparaat) nodig.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter