Obnovite

Prašak i završne mješavine

Njemački proizvođač Knauf nudi svoje proizvode za materijal od gipsa u više od osamdeset zemalja širom svijeta. Marka je naziv kućanstva i za komercijalne građevinske stručnjake i za privatne osobe. S rotirajućim proizvodima Rotband i Uniflott, dva najčešća žbuka za unutarnju upotrebu otkrila su uobičajenu upotrebu stručnjaka i laika.

Obitelj proizvoda od gipsa vezanih gumama protiv baterijske opreme malo varira u pojedinim verzijama s obzirom na agregate. Klasična crvena vrpca u prahu postavljena je za ručnu obradu. Modifikacije kao što su Rotband felt i Pro također su dizajnirane za obradu strojeva. Spremni kontejneri s kantom Reno i Beto koriste se prvenstveno za brzo i trajno žbukanje betonskih podloga.

Za platforme vole Uniflott

Rotband se može koristiti za gotovo sve poslove u privatnim kućama na svim površinama. Kist može biti ispunjen gipsom ili tkaninom ili trakom na gips kartonskoj ploči. Nešto skuplji je proizvod Uniflott iz istog proizvođača za Rigips. Finije fine žbuke mogu se bolje obraditi na Rigipsu od grubog zrnastog Rotband.

Rotband je dizajniran tako da može formirati i glatke površine i strukturirane slike žbuke. Jednostavno je moguće površinsko žbukanje zida s Rotbandom. Za posebno glatke i nepropusne površine kao što su predgotovljeni betonski dijelovi, proizvođač preporučuje prethodno premazivanje ljepila. Ravnanje vapno žbuke može se lako planirati za vrijeme obrade od oko devedeset minuta.

Kupaonice i kuhinje podnose Rotband

Omjer miješanja i agregata Rotband je postavljen tako da se žbuka ili kit može obraditi u uobičajenim mokrim sobama privatnog kućanstva. Malo varijacije u procesu miješanja povećavaju otpornost na vlagu. Trajnost Rotbanda nije problem u privatnim kupaonicama i kuhinjama. Za bazene bazena i iznimno vlažne prostorije poput sauna bazena, Rotband nije prikladan.

Savjeti i trikovi Reklamiranje, tko kupuje jeftino, kupuje dva puta, odnosi se na Rotband. Ako koristite srednji kit, dobit ćete dokazanu kvalitetu koja ne uzrokuje dodatne troškove ako se pravilno obrađuju.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar