Găsirea grinzilor ascunse în tavanul unei clădiri vechi

În special în clădirile vechi, problema cum să găsești grinzile portante în tavan este mai frecventă. Pentru instalarea lămpilor, ventilatoarelor, paturilor supraetajate sau a altor construcții de mobilier, întâlnirea fasciculului decide cu privire la fezabilitatea necesară. Metodele manuale și echipamentele speciale pot ajuta.

Probabilitatea arhitecturală

Până în anii 1960, structurile de tavan cu grinzi de lemn au fost utilizate pe scară largă. Ca parte a numeroaselor renovări și renovări ale clădirilor vechi, multe grinzi au "dispărut" de jos și de sus. Deoarece nu este posibil sau merită să expuneți complet barele și să atârnați lămpile și alte corpuri de iluminat, este necesară localizarea.

Construcțiile tavanului cu fascicul au fost întotdeauna efectuate conform aspectelor statice și ale fizicii clădirilor. Unele elementele de bază pentru a ajuta în căutarea pentru poziția exactă:

  • În cele mai multe cazuri de sprijin grinzi perpendicular pe peretele mai scurt al
  • camerei În lungime podea grinzi, de obicei, sunt transversal pe coama acoperișului
  • Distanța dintre grinzi sunt uniforme și sa ridicat la 0.50-1.20 Meter

Cum de a găsi baruri din

dvs. plafon prima transvazare și trage cu urechea

transvazare plafonul poate cu odihnă mai perfectă pentru a semnaliza prin adâncime diferite si monotonie grinzi. Amplificarea sunetelor generate este asigurată de un stetoscop, pe care îl așezați pe tavan la aproximativ cinci centimetri de la punctul de batere. Cu grijă, un stetoscop amplifică foarte mult sunetele.

2. Măsurarea ultrasonică

Folosiți un instrument de măsurare profesional, de preferință cu ultrasunete. Puteți închiria aceste dispozitive în magazine de bricolaj sau în magazine de materiale de construcții. Cu toate acestea, instrumentele de măsurare au o problemă de a nu fi capabil să distingă lemnul găsit. Prin urmare, rezultatul se poate referi, de asemenea, la lamele și alte structuri de sprijin și suport.

3. Piercing sau găurire

Dacă atingerea sau măsurarea nu sunt alternative sau nu duc la nici un rezultat, trebuie să simțiți barele. Cea mai mică dimensiune a găurii creează un ac de seringă care funcționează cu un material de acoperire moale, elastic sau poros. În caz contrar, faceți găuri cu șase sau opt găuri mici cu dimensiunea și simțiți barele cu un fir.

Sfaturi și trucuriInventiv, o căutare indirectă ajută, de exemplu, atunci când gips-cartonul este înșurubat pe grinzi. Apoi rândurile cu șuruburi pot fi localizate cu un detector de metale.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul