Glasplade på træ mount

Glas er et vigtigt materiale, der åbner mange applikationer, primært fokuserer på et attraktivt design. Derfor er et indlysende spørgsmål at fastgøre en glasplade på træ. Sådan repareres en glasplade på træ, vi har sat sammen for dig bagefter.

Forskellige fastgørelsesteknikker til glasplade på træ

Glas har altid haft en særlig fremragende betydning i boligarealet; ikke kun som ruder eller i døre. I de senere år er det klassiske fliserens spejl i køkkenet erstattet mere og mere af en glasplade. Med denne teknik til fastgørelse af en glasplade på væggen har vi allerede den første mulighed for at fastgøre en glasplade til træ. Men du har stadig flere muligheder:

  • glasplade pind
  • glasplade fix
  • (i ramme) glasplade fix
  • (med sugekopper) glasplade skrue

monteringsmuligheder afhængigt af den påtænkte anvendelse

Selvfølgelig nævnte muligheder til fastgørelse en glasplade, som er afhængig af, hvordan den fremstillede Komponent bruges senere. Ofte bør en glasplade tjene som overflade til et træbord. Her har du også forskellige procedurer, som i sidste ende også afhænger af glasets ønskede tilstand.

gennemsigtig eller uigennemsigtig glasplade til at fastgøre træ

Så her mellem første gennemsigtig, der er gennemsigtig og ikke gennemsigtig, der er uigennemsigtig at skelne glas. For at fastgøre uigennemsigtige glasplader kan du bruge glaslimmer, der kan påføres både træ og silikone.

Indsatsen kan endda arbejde med silikone eller transparent klæbemiddel med gennemsigtigt glas. Afhængigt af vinklen på oversigten og lysets forekomst vil der dog altid være noget af klæbemidlet. Bedre denne teknik er egnet, hvis glasset er uigennemsigtigt eller i det mindste bunden er matt eller satin.

Fastgørelse af glaspladen på træ

Ellers er det også muligt at fiksere det med sugekopper eller en indeslutningsramme som bordplade. Matchende sugekopper fås som et tilbehør til håndværk. Rammen, som skal fastgøre glaspladen på træet, skal have samme højde som glaspladen.

Rammen kan bygges flush rundt om glaspladen, så den er virkelig "klæbet". Under alle omstændigheder skal trækanten være flush. Måske er det mere fornuftigt, så hvis der er nogen afstand (en, to millimeter) til rammen, som derefter bliver fyldt med klar silikone. Dette vil forsegle det underliggende træ straks.

Skruer som fastgørelsesteknik til glaspladen på træ

En anden måde at lave en glasplade på træ er at skrue. Til dette skal glasset imidlertid have tilsvarende skruehuller. Disse skal laves af en specialiseret virksomhed eller - afhængigt af typen af ​​glas - skal tages i betragtning under produktionen. Ulempen her er, at glasset er kvaseklemmet og således er spændinger mulige. Hvis en genstand skubbes lidt hårdere mod glaspladen, som er under spænding, kan den tilsyneladende springe grundløst.

Tips og tricks På vægge er metalskinner også velegnede til fastgørelse af glasplader, der skrues på træet. Afhængigt af størrelse og projekt kan du også bruge spejlholdere. Hvis du vil lim glaspladen med silikone [/ link, vil du finde yderligere information her.
Del med venner

Forlad din kommentar