S terase na konzervatoriju - ovdje je

Izgradnja Tko je često ljutilo da on ne može često koriste svoju terasu, koja se temelji na konzervatoriju. Ali čak i ako je zimski vrt drži tako jednostavan, ali potrebna je građevinska dozvola.

Stvaranje stambenog prostora s zimskim vrtom

Dok se terasa može koristiti samo u dobrom vremenu, zimski vrt je dvostruka zarada. Uz veliki plus za slobodno vrijeme, stambeni zimski vrt također dodaje vrijednost kući.

Wohnlich kroz ventilaciju i sjenčanje

sunca i topline, istina je čeznuo za kada klijent sjedi na svojoj izložen promaji vrt, ali ako konzervatorij nije dobro u hladu i provjetravanje, ljetne temperature rastu brže preko oznake od 40 stupnjeva. Ein Omogućite hladovinu preko zimskog vrta

Ovisno o modelu zimskog vrta, sjenčanje se može ugraditi i iznutra i izvana. U većini slučajeva, hladnjak je jeftiniji iznutra.

Nemojte zaboraviti prozračiti ventilacijske otvore u konzervatoriju moraju biti dovoljno velike da dopuštaju potpunu razmjenu zraka u kratkom vremenu. Najbolje je da odmah planirate sustav električnog ventilacije.

Kuhanje topline za kuću

Zimski vrt osigurava vani zimi. Uzgoj stakla se brzo zagrijava kada sunce sja. Ova toplina koristi kuću u hladnim mjesecima.

No, to radi isto kao i ljeti. Tada vrata za konzervatoriju moraju ostati uglavnom zatvorena. Zimski vrt tako stvara pravi toplinski i hladni spremnik za kuću.

Važne činjenice kada s terase u zimskom vrtu, je

Provjerite je li građevinska dozvola potrebno je

temelj plana

  • građevinskog materijala Odaberite
  • komplet ili bez planiranih građevinskih
  • Tips & Tricks Čak i ako samo grade vrlo jednostavan staklenik bez grijača na samoj terasi žele dobiti što više informacija. Mnoge stvari koje su sada zaboravljeni u planiranju, mogu kasnije samo uz velike napore i dalje richten.Prüfen sada ako doista želite negrijanim zimski jednostavan, a mislim apsolutno na građevinskom dozvolom i napajanje.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar