Vrtni namještaj za ulje s maslinovim uljem - je li to moguće?

Kućište je više puta spominje kao „home pravni lijek” maslinovo ulje, kada je riječ o uljima namještaja za vanjsku upotrebu. Bilo da se zapravo radi, što treba imati na umu i ono što prirodno alternative postoje za drvo ulja, pročitati u našem članku.

Način djelovanja drva ulja

drva ulja su dizajnirani kako bi zaštitili sirovi, neobrađeni drva. Njihov učinak je da prodru u tekućem stanju duboko u drvo i stavi zaštitnički oko pojedinih drvnih vlakana. Tamo su se stvrdne, a zatim dobila elastična, vrlo djelotvornu zaštitu od drvenih vlakana koje čine drvo duboko ispod površine vrlo otporne. Koriste se jako ulja ili kombinacije ulja.

Način djelovanja jestivih ulja

jestiva ulja prodiru duboko u drvo - otvrdne postoji, ali nikad nije napravio. Tako da nema zaštite postiže se za vlakna drva, ali samo stalnim, masnu vlažnost drva u duboko ispod površine. To ubrzava propadanje.

ne stvrdnjava ulja su kontraproduktivni, jer oni znače nikakvu zaštitu samog drveta. Samo je površina drva je lijepo sjajna i nešto lakše očistiti jer je glatko.

problem s tim je da liječenje „pravog” drvo ulje tada više nije moguće. Drvo ulje ne može zamijeniti ulje za kuhanje u unutrašnjosti i na taj način nisu učinkoviti. Drvo površine tretirane s jestivog ulja na taj način može se više ne štiti drvo ulje. Sliku ili slika će pokazati da je najvjerojatnije zbog masnu površinu kao problematično. Iz tog razloga, trebali snažno suzdržati od liječenja jestiva ulja.

prirodna alternativa: laneno ulje pripada

laneno ulje, kao što tung ulje, pa sve do vrlo jakih kaljenje ulja. Tu je i hrana i stoga predstavlja potpuno prirodnu zaštitu drva. Također je dokazano stoljećima i koristi se uvijek za očuvanje drva.

Jedini nedostatak ulja od lanenog sjemena je dugo vrijeme sušenja. Ulje s linenskim uljem može potrajati do 14 dana da se dobro osuši. Ako želite spremiti ovaj dugo vrijeme sušenja, možete koristiti laneno ulje umjesto. To je kuhana laneno ulje, vrijeme sušenja je tada znatno kraće u tom također potpuno prirodan proizvod.

Ostale alternative: želim

  • drva ulje za uporabu na otvorenom (preporučeno)
  • tvrdim voskom ulja (bolje zaštite površina)
  • boji drveta ulja (naglasio prirodnog drva ton)
Savjeti i trikovi Ukoliko šuma ulja štite, ne zaboravite da ste često ponovno podmazan treba. To može biti vrlo neugodno s vremenom.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar