Cuie bine îngrijite

Pentru mulți oameni, unghiile frumoase sunt o necesitate. Mai ales cu unghiile, natura mamei noastre lucrează adesea nedrept. Unii oameni au în mod natural unghii frumoase și sănătoase - și nici măcar nu trebuie să facă nimic.

Singura atenție pe care o dau unghiile lor este tăierea. Alții au pus mult timp și bani în unghiile lor fără să fie mulțumiți de rezultat. Cu toate acestea, puteți face ceva pentru unghiile sănătoase și frumoase.

Ceea ce mulți nu știu sau neglijează este faptul că unghiile frumoase provin din interior. O influență importantă în ceea ce privește unghiile frumoase este dieta. La fel ca în cazul părului, unghiile reprezintă o reflectare a stării noastre de sănătate și a dietei. Săgețile sănătoase și frumoase încep cu dieta.

Cuie frumoase prin hrana adecvata

Unghiile răspund foarte bine la o dietă echilibrată și bogată în vitamine. Fructele, legumele și produsele din cereale sunt elixirul magic pentru unghiile frumoase. În special, mineralele ar trebui să primească mai multă atenție dacă aveți scopul de a obține unghii frumoase: fierul, calciul și zincul sunt bune pentru unghiile noastre.

Dar, de asemenea, îngrijirea adecvată a unghiilor joacă un rol important. Deci, majoritatea oamenilor nu știu că nu ar trebui să tăiați sau să înghițiți unghiile. Presiunea inegală asupra unghiei își modifică structura, ceea ce poate duce la spargerea sau ruperea unghiilor. Dar, de asemenea, săgețile recomandate ale unghiilor ar trebui învățate. Întotdeauna într-o direcție săgeată, este motto-ul aici. Cea mai bună modalitate de a muta săgețile de la marginea la mijlocul cuiului. După săgețile aspre, nu se poate răni să lucreze mai târziu la unghii cu așa-numitele săgeți de lustruire. Ca rezultat, structura unghiilor se ingroaseaza si suprafata simte o stralucire sanatoasa.

Unii fac, de asemenea, eroarea suplimentară atunci când taie că au tăiat unghiile prea scurte. Ele dăunează cuticulei, care furnizează unghiile cu substanțe nutritive importante. De asemenea, ar trebui garantată o anumită protecție a unghiilor. Deci, este recomandabil să-și pună picioarele în băi publice în pantofi de baie pentru a reduce riscul de a obține piciorul atletului. Chiar și în gospodărie ar trebui să i se dea unghiile. Dacă vă expuneți mâinile la detergenți și clătiți apa, cel mai bine este să vă acoperiți mâinile cu mănuși speciale de uz casnic. Adevărat motto-ului: Pe unghiile mele lăsăm doar aer și apă.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul