Naočale - sami napraviti od boca

Stanovanje Zbirka egzotičnih pivskih boca na polici i na neki način nije do sada? Napravite naočale iz njega. Ovo je brzo i gotovo da nisu potrebni nikakvi alati. Nakon kratkog vremena imat ćete staklo koje nitko drugi ne posjeduje. U našem vodiču ćemo vam pokazati korak po korak kako napraviti sami naočale.

korak po korak naočale selbermachen boce

    • pivo
    • pamuk konac upaljač tekućine deterdžent
    • abrazivna tkanina redu lakši

škare 1. Uklanjanje oznaka

Prije boce se smanjuje, apsolutno svi papir mora biti uklonjen. Mala vatra bi inače mogla slomiti bocu na krivom mjestu kad etiketa zapali vatru. Tako se naljepnice trebaju natopiti u toploj vodu za ispiranje, a zatim se odstraniti. Sada biste također trebali ukloniti ostatke ljepila.

podesiti drugi niz, niz mora biti apsolutno 100 posto pamuk, inače će izgorjeti prebrzo ili neravnomjerno. Sada je žica postavljena oko boce i pričvršćena približno na razini kasnije površine. Ne rezati supernatant kabel prekratak, jer vam je potrebno zadržati kabel radi na sljedeći korak.

3. Namočite žicu

Stavite neku laganu tekućinu u malu posudu. Ovdje sada umočite petlju žice. Pazite da namočite kabel samo na čvor. Skratite

četvrti Boca

Impregnirani kabel sada povukli na bocu i primijeniti do točke na kojoj je boca treba skratiti. Sada upalite kabel. Boca se polako okreće tako da plamen proviri sve oko sebe. Ako se pukotina, možete držati bocu pod hladnom vodom i gornji dio padne sam od sebe nakon laganog kucanja.

5. Uređivanje ruba

Rub mora biti pažljivo završen s finom abrazivnom tkaninom. Provucite debeli rub boce pravilno ravno.

Savjeti i trikovi Uvijek koristite relativno debele boce za ove staklene radove. S finom tankom bocom, nešto se lagano slomi na rubu. To se može dogoditi još kasnije, jer prevelike boce su previše oslabljene od lomačke točke. Osim toga, guste boca na rubu probijanja može se bolje zaobliti, što je ugodno piti.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar