Konstruksjon og kjeller: den hvite badekar

Kjelleren er i tysktalende land med de fleste gamle, - en absolutt selvfølge eksisterende og nye bygninger. Men det er vanlig at mange mennesker umiddelbart knytte en kjeller med fuktighet. Den profesjonelle og svært effektiv kjelleren vanntetting var teknisk rett og slett ikke gjennomførbart i mange tiår. Men i dag er en tørr kjeller normal - takket være kjelleren bygging hvit kar.

Resultatet er jordfuktighet og våt kjeller

Jorden virker som en svamp. Det lagrer vann i form av jordfuktighet. Samtidig strømmer stadig nye vann som sigevann av regn og snøsmelting i bakken. Der møter det vår viktigste drikkevannsreservoar, grunnvann. Følgelig følgende vilkår når Rekkehus spille en sentral rolle.

 • jordfuktighet siving grunnvann

Vannet i jorda - et komplekst samspill

Men nu er det ikke slik at grunnvannet ville bli funnet, for eksempel, 20 meter fra en dybde og sigevannet strømmer i løpet av kort tid der. Snarere er det grunnvann som finnes i mange regioner av betydelig redusert dybde. Grunnvannsnivå

grunn av ulike årsaker I tillegg stige av og på. Disse ulike jordsammensetninger sigevann raskt, etterlater mindre hurtig eller meget beskjedent avløp.

Husene er avhengig av de lokale forhold

utlutningsvæske kan ha så forbløffede eller forbløffede egenskaper, mens grunnvannet kan trykksettes vannet også, så presser mot kjellervegger. Dette kan permanent være tilfelle med en vanlig regnskyll, men etter ekstremvær tips.

For dette komplisert samspill av grunnvann, sigevann, lag av vann (dårlig avløps sigevann), jord tekstur og klimatiske forhold som oppstår regionalt og selv lokalt meget helt forskjellige forhold i de Town.

Fra Teerabdichtung den hvite badekar

Etter disse kravene varierer forseglet kjelleren skilles.

 • svart badekar hvite

brun badekar Den svarte

Den svarte trau er kvasi første rimelig vellykket forsøk av kjelleren vanntetting, men ble utsatt for sterk timebegrensning. Fra den laterale tetning tjære et kompleks kjellervanntettingsmembraner med høy kvalitet herdet bitumen, en yttervegger, kondensvannavløp og en fylling med god Sickereigenschaften rundt bygningen i dag var.

Byggingen av kjelleren er fortsatt ganske lett i sort gryte.
 • gulvplate av betong
 • murstein kjellervegger

Den hvite badekar

Strukturen i det hvite karet er lik, ennå, men helt annerledes. Således kan beskrives som en monolittisk konstruksjon fra en avstøpning av hvite pan. Tetninger og betongdeler danner en enhet. Et spesielt trekk er bruken av vanntett betong, av vanntett betong. Nedenfor livet for å få en følelse for den høye kvaliteten på den hvite kar med ulike vanntetting kjellere.

 • Teeranstrich uten beskyttelse mot mekaniske påvirkninger og vann: 20 til maksimalt 30 år
 • svart kar basert på bitumen (inkludert yttervegger etc ..): 40 til 50 år
 • hvit panne (riktig konstruert): 40 til 80 år
En hvit kokekaret er utfordrende "riktig utformet"

Tillegget ble satt inn ikke ved en tilfeldighet en av oss. Bakgrunnen er de komplekse beregninger og krevende arbeid ved opprettelse av en hvit kar. For det første må en mening av jorda opprettes. være betong styrker, forsterkninger og deres posisjon på grunnlag av denne mening, beregnet tilsetningsstoffer for betong, osv ..

beregning og konstruksjon av betong Blandingen må så være så nøyaktig som den foreskrevne type plasserings av forsterkninger (strukturell stål), betongtilsetningsmidler eller til og med komprimeringen av betongen i forbindelse med konstruksjonen. Selv om det er en moden teknologi med førsteklasses produkter er likevel gjort mange feil i utførelsen av hvite kar.

Den hvite vasken - kjeller vanntetting i fullkommenhet

Den kjente teknikk er så langt i dag at alle kjelleren bygningene skulle bygges uavhengig av jordegenskaper som hvitt kar selv. Men mange byggefirmaer foretrekker tradisjonelt svart karet. Selv med prisene er forskjellene bare små. Derfor bør du i konstruksjonen også vurdere et hvitt badekar som kjeller.

Du må være forsiktig når du bestemmer per hvitt badekar

Men du bør da oppnevne en executive fra selskapet og fra kontoret beregnes uavhengig tilsyn med forsvarlig gjennomføring av hvite kar uansett. Dette er den eneste måten å sikre at det hvite karet faktisk oppfyller dine lokale krav og er virkelig bygget på den måten. Bunnlinjen er at det sparer deg for en enorm sum penger.

 • for livet ikke våt kjeller mer
 • Construction
 • takknemlighet og verdibevaring
 • Tips og triks inn, bør du bare litt dyrere enn svart brett med betydelig lavere oppfølgingskostnader
effektive isolasjonsegenskaper også huske på at i Tyskland og en økning i grunnvannet er observert. Selv om entreprenøren er av den oppfatning at du hadde ikke engang laget av vann, kan hele situasjonen endre seg dramatisk i løpet av få år. På den ene siden blir mindre grunnvann tatt enn tidligere. På den annen side, er dreneringsvannet tillatt i mange regioner ikke lenger bli introdusert i efferent drenering, men må i stedet leveres til grunnvannet - i hvert enkelt hjem i flere og flere lokalsamfunn og Städten.Im Hus Journal, diskuterer vi for deg, selvfølgelig, den sorte gryte som Spesielle egenskaper, utvikling, fordeler og ulemper.
Del med venner

Legg igjen din kommentar