Kako možete izračunati grede?

Izgradnja Presjek i duljina rogova ovisi prvenstveno o nagibu krova, as druge strane obloge. Ali postoje i drugi čimbenici u točnom izračunu rogova u nju.

presjek greda

Čak i ako se može vidjeti točan izračun, uzimajući u obzir sve glavne točke za kuću nije sama stvoriti i mora, prije svega, trebali znati o tome što je na kocki kada se računaju rogova.

Poprečni presjek greda ovisi o tome koliko bi težina trebala kasnije težiti na krovu. Zatim je nagib krova mora biti uključen, kao i na pitanje u kojoj mjeri greda nosi, svaki presresti rogova.

Što je važno u izračunu?

Ovdje je mali pregled aspekata koje treba uzeti u obzir, što je važno za izračunavanje greda. Ali uvijek biste se trebali sjetiti da čak i za autobuse mora biti prisutna statika koja se može provjeriti.

  • krova razmak greda na tlo i na prvi
  • težine opterećenje snijegom pokrivanje
  • (prosječna količina snijega u Srednjoj Europi je obvezna)
  • možda čak i težinu solarnog sustava

kvalitetno drvo koje drvo se koristi?

prirodno uzgojeno Pilana primjer, nosi ni blizu koliko težine kao BSH lameliranog lijepljenog drveta, čak i ako to također može biti od četinara. Stoga, ovaj aspekt također mora biti uključen u izračune rogova.

Glulam glulam je lijepljeno laminirano drvo koje se najprije osuši, kao i laminirane grede u pojedinim dijelovima. Samo nakon sušenja, ovo snop je izrađen od ljepila i velikog pritiska iz pojedinih dijelova.

Savjeti TricksSollte splavar veličina u izračuni izaći, što je oko normalno između dviju poprečnih presjeka, naravno, uvijek biste trebali odabrati jači presjek. Međutim, možda ćete morati razmotriti i težinu jačih rogova.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar