Hvordan bygger du dit fundament selv?

Når man bygger du har brug for Schacht værktøjer til at udgrave fundamentet skyttegrave, måling og træbearbejdning værktøjer omslutter og en betonblander, hvis du ønsker at blande betonen selv. Materialevalget består af tørklædeplader og kvadrater samt beton grus og cement til selvblanding. Fra et grundareal på ca. 10 kvadratmeter anbefales brug af færdigblandet beton. Derudover skal du ved støbning have stålmattemåtter som forstærkning og galvaniseret stålstribe 30x3mm til fundamentet, hvis din bygning er udstyret med et elektrisk system.

Trin 1: grave grundgraven

Brug kvadrater til at fjerne de yderste dimensioner af dine fundamenter og kontrollere deres skarphed ved at måle diagonalerne med samme længde. Fjern jordbunden og opbevar adskilt fra den anden udgravning. Strimlerne ligger nu i en dybde på 80 cm og dermed frostsikre.

Trin 2: Anbringelse af forsyningsbærere og skaller

Træk jordkabler til strømforsyningen, spildevandsledningerne mv til deres tilsigtede placering med centimeter nøjagtighed. Fyld og kompak disse skyttegrav igen.
Dette efterfølges af skærmarbejdet med træbeklædning, hvor du skal være yderst forsigtig med dimensionens nøjagtighed og vandret udførelse.
Strip fundamenter er forsynet med indvendig og ydre forskalling efter den senere murværkstykkelse. Hvis du betonker en kontinuerlig gulvplade, behøver du kun den ydre formgivning.

Trin 3: Rengøringslag og fundamentjord

Dæk områderne mellem grundstrimlerne med et lag groft grus, som du komprimerer med en vibrerende plade. Sørg for, at rør- og kabelforbindelserne stikker ud fra forskallingen på det rigtige sted. Hele vejen bringer du fundamentet i jorden, og dens forbindelsesluft stikker ud fra fundamentet, hvor måleren er installeret.

Trin 4: Betonning

Beton i lag og kompakter betonen med et rammebånd. Halvvejs op i den løbende gulvplade lægger du stålmattens måtter. Glat den færdige beton med en konkret trækker. I de første tre dage efter betonning sikrer vanding betonpladen af ​​højeste kvalitet.

Del med venner

Forlad din kommentar