Hoe kunt u uw betonplaten make clean

betonplaten op het terras vuile na verloop van tijd, in de gewrichten zal algen komen en mos stevig. Om de betonplaten schoon te maken, is dan meestal een hoop inspanning die nodig is - maar als je de planning te doen, kunt u de werklast te houden aanzienlijk lager. Je kunt hier ontdekken hoe het werkt.

achtergrondinformatie

Door verwering kleine scheurtjes waarin mos, algen kan verzamelen en vuil op het oppervlak van de betonnen blokken. Dit maakt het terras dan heel snel zeer lelijk geworden. Om de verontreiniging weg te nemen, zijn er verschillende manieren dan, maar ze zijn niet allemaal even effectief.

De hogedrukreiniger

In principe, een hogedrukreiniger erg goed - maar je moet voorzichtig zijn met hen. Niet alle betonblokken zijn te allen geschikt zijn voor het gebruik van een hogedrukreiniger, en met andere stenen, kan het gebruik van de hogedrukreiniger mogelijk significante impact op de stenen achtergelaten, vooral bij hoge druk.

Bovendien, de hogedrukreiniger wervelingen en het verbindingsprofiel zand en kleine stenen uit de voegen, die vervolgens vervuilen de rest van de tuin sterke en een hernieuwde vulling van verbindingen mogelijk. Voor extra schoonmakers moet je voorzichtig zijn, want de potentieel milieubelastende effecten, en het gebruik van de hogedrukreiniger ook slechts met een bijlage.

chemische reinigingsmiddelen

Van thuis recepten, zoals azijn schoner wordt meestal beter niet aan te raden, evenals professionele schoonmakers kan zowel een aantal stenen en de omliggende tuin, het grondwater of huisdieren schaden.

Bovendien is de handmatige schrobben is een zeer inspannende ding, zelfs in kleine terrassen, en brengt vaak weinig succes. in tussen voor een snelle reiniging, om niet te laten het vuil te groot is, is het heel geschikt, maar, in het bijzonder bij het gebruik van speciale beton Stone Cleaner.

afdichting bescherming

indien de betonblokken vanaf het begin van een overeenkomstige afdichting en goed af de voegen wordt sterk aanbevolen. Op deze manier, het betonblok is vlekbestendig en reiniging veel gemakkelijker. De sealer moet elke twee tot drie jaar opnieuw worden aangebracht. .

stap-voor-stap instructies voor het reinigen van de betonblokken

  • ev beton steenreiniger
  • afdichtende
  • schuurpoeder - voorkeur fijnkorrelig en scherpkantige
  • fijne bezem
  • huishoudelijke scrubber
  • hogedrukreiniger met de beste benutting

1. Verwijder grove verontreinigingen met schuurpoeder

ergste vervuiling u kunt in het begin te elimineren, hetzij per omgaande zo fijn mogelijk en scherp mogelijk zand krachtig via het terras. Dit heeft een polijstend effect dat vooral breekt vuil korsten en veel vuil reeds verwijderd. De schurende methode moet het daarom aan het begin.

gebruik

2. Patio Cleaner Om hardnekkig vuil op te lossen, kunt u een professioneel Patio Cleaner toe te passen en te vertrekken. Dit heeft ook een vuiloplossend effect. Daarna kun je dan halen de hogedrukreiniger wanneer uw stenen zijn geschikt. Met zugesetzem wasmiddelen wanneer hogedrukreiniger, maar je voorzichtiger moeten zijn.

gebruik 3. Hogedrukreiniger Dit vereist enig geduld, aangezien zij respectievelijk langzaam moet bewegen rij per rij en moet de bundel gefocusseerd op een betrekkelijk klein oppervlak te houden. Is voorbehandeld met Stone Cleaner, is een beetje sneller. Schuif het losgemaakte vuil voor hem aan het einde uit te spoelen het terras. 4. Verbinding

Gebruik kit van hardware opslag, afhankelijk van de aanwijzingen op de verpakking en reverse de nog vochtige gewrichten voorzichtig met voegwerk pleister mortel, die ook voorkomt onkruid en mos.

Tips & trucsWanneer u hogedrukreinigers gebruikt, moet u een professioneel apparaat voor het reinigen van de patio plaatsen, in plaats van de apparaten voor thuisgebruik. Ze zijn veel effectiever en kunnen soms worden geleend.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter