Zon werken van de installatie van de badkuip

Welk materiaal is er nodig?

  • bad incl. Bad voeten of andere onderbouw
  • stopverf voor de vloer, afhankelijk van de omstandigheden
  • pan profiel
  • joint silicone
  • niveau
  • bad lambrisering (gereed of kit)
  • sifon en hulpstukken voor nieuwe installatie
  • Helping Hands voor het inbrengen en uitlijning van de kuip Hier

is hoe :

Ten eerste, het oppervlak van de vulstof moet worden voorbereid. Hierbij dient te worden opgemerkt dat de grond is vlak en horizontaal mogelijk naar een veilige stand van de onderbouw te waarborgen. Nu zijn de processen die aan het bad. Opgemerkt wordt dat eerder moeten worden toegevoegd sommige documenten zoals Styrofoam of schuim wanneer de terminals zich bevinden. Daarna kan de onderconstructie worden geplaatst. Wanneer voeten direct zijn bevestigd aan de bak, wordt een drager van polystyreenschuim en vastgelijmd aan de vloer.

Met een helper, de kuip kan nu op zijn plaats gehesen. Opgemerkt wordt dat de bak zorgvuldig moeten worden geïnstalleerd om schade als gevolg van stoten of laten vallen te voorkomen. Met de optionele koof tussen wand en bad, wordt een goede bescherming ingesteld. In hun laatste plaats het bad is gevuld met water, net zoals het bad voeten goed kan worden uitgelijnd. In een substructuur van Styrofoam of schuim dat is niet nodig omdat deze substructuren reeds afgesteld. Dit moet worden gecontroleerd, maar met een waterpas om verdere waterschade te voorkomen.

nu worden vastgesteld uitstroom. De afvoer van de kuip moet een helling hebben om een ​​optimale waterstroming te bereiken. Het ideale bereik gradiënt van ten minste 2,5 cm per meter. Alle aansluitingen moeten worden getest op dichtheid uit. Wanneer het bad lambrisering is gemaakt, kan het alleen onder moeilijke omstandigheden worden gecontroleerd. Na de inrichting kan worden bevestigd. Het bad voeten zijn gepleisterd om uitglijden te voorkomen. Naar aanleiding van het bad lambrisering kan worden bevestigd. De gewrichten gevormd rond het bad en uitrustingsdelen met silicone. Badkuip De installatie is eenvoudig!

Deel met vrienden

Laat je reactie achter