Građevina

Koje su stvari važne?
Stabilnost

Struktura je već prijavljena u drugom članku. Konkretno, putevi, koji su zauzeti s konstantnim opterećenjem točaka pri vožnji i izlasku, moraju se izvesti odgovarajuće jakim. Preporučljivo je umetnuti sloj mršavog betona koji se može lomiti čak i za vrijeme kasnijeg sazrijevanja. Međutim, to omogućuje ravno prianjanje.

Siguran pristup

Izradite svoj ulaz u garažu. To ne mora nužno biti jasno i lagana krivulja postavlja naglaske dizajna. Međutim, kombinirati pripremni rad s nekoliko testova vožnje, tako da radijus krivulje ne osvaja mogućnosti vašeg vozila. Napominjemo da vaše vozilo dolazi dijagonalno ispred garažnih vrata. Zbog toga se prilaz za prilaz možda treba proširiti.

Popusti i podni prostor

Možete popustiti pločnik vašeg garažnog ulaza dodavanjem popusta s pokrivačem zemlje između traka. Imajte na umu, međutim, da nećete uvijek odmah stupiti u svoju garažu. Stoga, provjerite imate li nekoliko štanda. Odnose se na mjesta na kojima biste se smjestili ispred garaže na strani vozača i putnika. Osigurajte da se vrata automobila ne mogu otvoriti na tim mjestima i da na putu nema vanjskog svjetla. Ali vam je također potrebno parkirno mjesto ispred garažnih vrata i na ulazu u nekretnine. Pazite da kolnik garažnih vrata ne izlazi na javni prometni prostor.

A još jedna stvar: imati malo strpljenja. Čak i zelene prilazne staze gledaju na prvi ćelav. No, nakon dvije do tri godine, bit ćete nagrađeni skladnim dizajnom.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar