Så utjevning screed behandles

Ombygging Når behandlingen av selvutjevnende på en profesjonell måte, er det noen grunnleggende trinn og regler som må følges nøye, ellers kan lide kvalitet og styrke av påstøpen. Her er de enkelte trinnene og reglene.

Klargrunnen

Det faktum at overflaten er ren, tørr og bør være fri for løst materiale sier nesten seg selv, mengden av de mulige uregelmessigheter bør gjennomgås i alle fall -. Mindre uregelmessigheter er vanligvis ikke et problem kun hvis en solid isolerende lag installeres fra plater, de må kompenseres i regelen med en seng. Rørene skal dekkes så langt som mulig, støtfangerisolasjonen er vanligvis laget med passende plater som skal legges med en tett felles eller flerskiktsforskyvning.

Edge-isolasjonsstrimler som brukes skal alltid være dekket med folie. I noen tilfeller kan det være nødvendig med en dampsperre. Over hele isolasjonsfilmen er så plassert, rynkfri festet og strukket som mulig. Hvis det brukes flisspapir, legges platen på tvers av den etterfølgende støpretningen og plasseres minst 10 cm over kantens isolasjonsstrimmel. Sjokk bør limes eller sveises.

Kontrollere blandingen

Konsistensen av væskeskiktblandingen må alltid kontrolleres før den helles. Det må ikke være for flytende, ellers vil materialet ikke settes jevnt. Blandetiden må holdes nøyaktig og blandingen må blandes jevnt. Hvis det er nødvendig, blir de transportsystemer av den legging på forhånd var spylt selv med en såkalt slam, for å sikre en mer jevn strøm av avrettingsmassen, som er for avrettingen kvalitet er avgjørende.

Ved helling i

Det ferdigblandede flytende skredet spres gjennom transportsystemet, som brukes som en hageslange med jevne bevegelser på gulvet og brakt til riktig høyde. Den må være jevnt buffet på alle områder, slik at blandingen er jevnt. Geschwabbelt gjør både langsgående og transversalt best med en såkalt Schwabbelstange, til bunnen av det anvendte skredet. Her er noen trening nødvendig.

Etter tørking av skikket, bør det generelt slipes.

Del med venner

Legg igjen din kommentar