At indsætte et bad professionelt

Nødvendige materialer:

  • badekar, muligvis som et komplet sæt med bakke fødder eller andet, specialbygget underkonstruktion
  • hurtigtørrende mørtel
  • pan profil
  • fælles silikone
  • niveau
  • materiale til badekar nederdel
  • passende beslag, sifon og dræne
  • hjælpende hænder

Hvordan til trin 1 s
for at sætte badekarret perfekt, først, overfladen skal være perfekt forberedt. Her er det tilrådeligt at bruge hurtigtørrende mørtel for at forkorte ventetiden. Mens mørtelet tørrer, kan det indledende arbejde gøres på karret. For det første er afløbene fastgjort. Dette sker på de udpegede steder ved hjælp af klæbestrimler. Dette forhindrer gnidning af fødderne. Hvis en forud ekspanderet polystyren eller stift skum støttestruktur i stedet anvendes af bad fødder, kan den installeres enten efter fuldstændig tørring af jorden samt direkte til den våde mørtel. Denne binding sikrer større stabilitet.

Trin 2
Nu skal badekaret forsynes med en badekarprofil på vægkanten. Dette er nødvendigt for at forhindre lydoverførsel fra karret over væggen. Badekarprofilen er fastgjort til karret med en enkel klæbebånd. Med en hjælper kan karret løftes på plads. Hvis karret er sikkert i underbygningen, skal det fyldes med vand. Badekarets fødder kan kun justeres korrekt. Desuden kan karret sidde i konstruktionen og glider ikke senere. Tilpasningen af ​​karbadets fødder sker ved hjælp af passende skruer og overvåges konstant med et åndniveau. Derefter er karbad fødderne fyldt med mørtel på gulvet.

Trin 3
Efter opstilling og justering af karret skal afløbene installeres. For at forhindre senere, vanskelige at nå, lækage eller vandskader, skal alle forbindelser kontrolleres for lækager. Lækageområder skal repareres med nye tætningsringe eller med helt nye udtag. En hældning på ca. 2 centimeter pr. Meter er ideel til optimal vandstrømning. Efter dette arbejde er karbadpanelet fastgjort. Indstilling af et badekar - lavet nemt!

Del med venner

Forlad din kommentar