Hvordan fjerner man emulsionsmaling fra træ?

Remodeling emulsionsmalinger holder meget mange substrater, ikke kun til tapet og gips vægge. Selv på en træoverflade kan du forankre dig selv meget fast, men desværre ser de ikke godt ud. Til træ passer bedre tilsvarende maling, eller endnu bedre, en naturlig olie eller hård olie voks. Men hvordan kan emulsionsmaling fjernes fra træet? Ab Fjern emulsionsmaling: er det muligt?

stripning er bestemt ikke den bedste måde er at få træet ren, fordi denne ildelugtende stoffer altid komme i luften, det meget foruroligende, især indendørs. Så udstyre dig selv med åndedrætsværn og ventilér godt!

Få en speciel maling strippere, men pas på: Der er forskellige effektive produkter designet til forskellige maling! Når du handler, ville det være bedst, hvis du vidste, hvilken farve du vil nøjes med nøjagtigt.

Vi anbefaler dog at vælge en mekanisk måde at fjerne emulsionsmaling fra træet. Selv om dette også er forbundet med noget snavs, men i det mindste er det forurenende. mekanisk fjerne

emulsion maling træ

Til mekanisk eller fysisk afstand er flere muligheder til rådighed, som vi præsenterer tydeligt i dig 'de

værktøj

fjernelse metodefordeleulemperOrbital Sander
slibe større områderhurtig arbejde på en flad overfladehjørner og brønde er utilgængeligesandpapir og hånd
profiler, hjørner, kanter og kroge malehjørner og fordybninger let tilgængeligelangsom og trættendespatel
dårligt vedhæftende maling off renthurtig præcis aspirationkun at bladre og dårligt vedhæftende Gør brugvarmluftblæser og fyldning
farve opløses ved opvarmning og derefter slukkes rentvirker hurtigt og grundigtstærk lugt, kan træ mørkerestål uld
træ porer og hulrum grundigt rentgrundig rengøring op til d dvs brøndegerbstoffreiches træ kan blive misfarvet (V. A. eg)Tips & Tricks kombinere dit bedste flere af disse metoder sammen for at opnå optimale resultater. En ting er helt sikkert: Dette projekt vil kræve noget arbejde og indsats, som du ikke kan undgå.
Del med venner

Forlad din kommentar