Cât de util este să picteze vopsea de var pe tapet?

vopsele Remodelarea de var sunt printre cele mai vechi părți ale lumii pictura, acestea sunt realizate din ingrediente naturale și oferă un climat interior sănătos. Dar, în camere de zi de astăzi, au fost în mare parte stabilite vopselele moderne de emulsie, astfel încât acesta va fi timp o dată să se uite înapoi și să se reorienteze: Cum de a elimina vopseaua de var tradițional la tapet sau tencuiala?

Pe ce substrat se tine vopsea de var?

Forma de înaltă calitate de vopsea de var este varniță obtinerea unei structuri deosebit de înaltă calitate prin Einsumpfen prelungită. Pentru produsele finite neinițiați sunt recomandate branduri bine cunoscute, se amestecă similare ca vopsea emulsie și vopsea pe suprafețe cu următoarele caracteristici pot:

  • sugătoare (! Cu amorsate pentru a suge puternic înainte de a)
  • viabil
  • uscată

fixă ​​Deci, întrebarea este: Îndepliniți imagini de fundal aceste condiții? Sunet, solidă și uscată cele mai multe dintre panourile de perete sunt deja, dar proprietățile lor absorbante de obicei stau în limite. Dar vopseaua de var are nevoie exact de aceasta pentru o menținere fermă și durabilă.

De asemenea, în mare la nivel mondial tapet multe materiale diferite de difuzie la pori închiși. Un strat de vopsea de var face oriunde minte într-adevăr în cazul în care aceasta contribuie la un anumit gaz și lichid de schimb poate avea loc pe perete.

vopsea de var pentru supt tapet, difuziei deschis

Cele mai bune condiții pentru un lapte de var cu succes, prin urmare, oferă tapet absorbant, respirabil, care se vede pe sine ca parte a unei structuri raumklimatisierenden. Tu dacă vopseaua de var, dar într-adevăr deține, în cazul dvs. particular, afla doar printr-un strat de test!

Alegeți un loc din care este ascuns, glisați tapet acolo cu vopsea de var și așteptați timp de aproximativ 48 de ore dacă vopseaua se usucă fără a se deteriora și resturile.

Banda de testare oferă siguranță: Stick-o bucată de bandă de mascare ferm la suprafață și rupe-l cu un remorcher ferm din nou: Rămășițele vopseaua de var pus pe tapet cum ar fi, de asemenea, puteți glisa camera de odihnă.

Tips & TricksKalkfarben sunt potrivite în special pentru zonele predispuse mucegai, datorită pH-ul lor ridicat pentru a inhiba creșterea acestor lucruri vii hidrofile. Dar atenția: mucegaiul deja existent trebuie eliminat complet înainte!
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul