Idealurile Acoperisuri o casa de gradina - sindrile

Construcție pentru acoperișuri preferate de case pentru gradina sunt alese zona zoster bitum, Preolit, plastic sau lemn rare. Greutatea redusa face Bitumul si Preolit ​​langa pretul scazut prima alegere. Sindrilele din lemn sunt alternativa pentru prietenii unei case de gradina realizata in intregime din lemn.

formulare standard de acoperiș și kituri

acoperișurile caselor de gradina au șase formulare standard comune, produc seturi complete de acoperire pentru mulți producători și oferă: o singură parte acoperiș înclinat vărsat, acoperișul fronton și variantele poligonale de pătrat peste un pentagon și hexagon la octogon.

In timp ce foarte usor sa se aplece zona zoster bitum sau Preolit ​​și să se ocupe tăiat și, prin urmare, să permită ca produse individuale, instalare ușoară în zona zoster lemn un sägtes pre Set în principal în case de vară poligonale este recomandată.

Case prefabricate în tehnologie modulară

În zilele noastre, casele de grădină sunt rar planificate, construite și construite individual. Abundența de truse finite pentru grădinile disponibile pe piață oferă modelul potrivit pentru fiecare gust, utilizare și dimensiune.

Majoritatea producătorilor oferă casei de grădină în tehnologie modulară, astfel încât cumpărătorul să poată pune împreună caracteristicile dorite, cum ar fi numărul de ferestre, tipul de ușă și acoperirea acoperișului însuși. În majoritatea cazurilor, substructura acoperișului este inclusă în kit și cumpărătorul selectează șindrilele care vin la prețul vărsării grădinii.

Rare de potrivire a seturilor de lemn

În timp ce majoritatea producătorilor oferă deja șindrile de acoperiș măsurate și tăiate în cantitatea necesară, pot fi de asemenea utilizate produse de la alți furnizori. Materialele de bitum, materiale plastice Preolit ​​sau zona care trebuie acoperită este suficientă ca bază de cumpărare, deoarece aceste materiale sunt ușor adaptabile la orice formă de acoperiș datorită proprietăților lor.

Dacă preferați zona zoster din lemn, de obicei, mai bine servite prin cumpararea unui set de potrivire, ca adoptarea viitoare a plafonului poate necesita o mulțime de efort, mai ales cu foișor poligonală. Alegerea este limitată și care dorește un tip special de lemn, de multe ori trebuie să se ocupe cu achiziționarea unui produs de la alt producător.

surse de aprovizionare și de preț variază de

  • karibu.de oferă aproape toate tipurile de case de gradina, care pot fi programate cu un configurator online, înainte de a include sindrile.
  • holzlandbecker.de, weka-holzbau.com, gartenhaus.holzprofi100.de și newgarden-shop.de seturi de plumb șindrilă și elemente de vânzare cu amănuntul.

patrate preturi metru pentru bitum si plastic Preolit ​​pornesc de la cinci euro, zona zoster din lemn individuale de la 25 de euro si kituri de lemn de la aproximativ patruzeci de euro pe metru pătrat.

Sfaturi și trucuri Cu fatetele de pe marginea streașinului, șindrilele de pe acoperiș devin aproape "invizibile" de jos.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul