Ideer for å dekorere enkelte

Remo Etter en lang avholdenhet blant den unge generasjonen, har bakgrunnen gjort sin vei tilbake inn i hovedstrømmen av samfunnet igjen. For det første er det moderne produksjonsteknikker som gjør papering mye enklere. Men også i design, form og fargespråk har mye endret seg i bakgrunnen. Her er noen ideer for veggpapir.

Bakgrunnsbilder - tillatt er det som pleier

Rettfarger, mønstre og design er underlagt trender. Hvem kan ikke forestille seg, det blomstrede tapetet fra bestemorens kjøkken eller bestefars stuen? Men veldig bra? No way! Den nåværende retrobølgen av bakgrunnsbilder etterlater seg nesten ingen trend fra fortiden. Typisk 70-års-mønstrede tapeter, Blomster tapet, før mangler bare den nyreformede bordet fra 1950-tallet, eller den kraftige og pompøs atmosfære av barokk ganger - alle for tiden opplever en renessanse.

Kombinasjonen av wallpapering gjør det

Enda mer enn bare bokstavelig talt, for selvfølgelig mangler renessansen aksenter ikke. Den virkelig overraskende tingen om det: Ingen av disse bakgrunnsbilder synes cliché cheesy - nei. I den rette kombinasjonen er moderne bakgrunnsbilder innbydende, koselige og varme - bare utstrålende atmosfære. I likhet med farger er det ingen grenser. satt og kombinerer ulike bakgrunner

De moderne atmosfære

aksenter nemlig lever hovedsakelig fra det faktum at ikke alle fire rom vegger er tapetsert i samme sta tapet. Snarere kan du sette fantastiske aksenter. For eksempel, en barokk tapet med elegant buet Floralmuster støt å påvirke med en vanlig bakgrunn i dyp silke rød eller fløyelsaktig grønn.

Velg din drøm tapet i fred og med god tid

Så det viktigste er langt at du bør ta deg tid. Prøv å få så mange tapetkombinasjoner, bakgrunnsmønstre og farger som mulig. Ta noen måneder på dette og se ikke bare på tyske nettsteder for tapetprøver du vil skrive som en helt ny ide.

Sørg for at ideen før tapetsering

Har du faktisk tatt noen bakgrunn i den korte listen og de kan ikke bestemme seg for å bestille individuelle spor av ulike bakgrunner. Bruk tapetet løst til veggene som følger med tape og la bakgrunnen påvirke deg intensivt før tapet. Ikke bare nye ideer og tapetmønstre og farger kommer til tankene dine. Men også nye ideer for kombinasjoner av forskjellige bakgrunnsbilder.

De utmerkede egenskapene til ikke-vevde bakgrunnsbilder

Fortrinnsvis bør du være oppmerksom på ikke-vevde bakgrunnsbilder. Fordi ikke-vevde bakgrunnsbilder er tilgjengelige i forskjellige versjoner med mange egenskaper.

  • vaskes raskt fjerne
  • smør med strukturmønstre
  • i utallige farge og mønsterkombinasjoner

På grunn av ikke-vevet bakgrunns lett fjernes, en ny trend kan skjelnes allerede betyr den vanlige endring av tapet. Tidligere måtte bakgrunnsbilder være på veggen så lenge som mulig, men i dag blir de tapet igjen hvis følelsen av variasjon og innovasjon er der. Fordi ideene til veggpapir er det ingen grenser.

Tips og triksVennligst merk at alle bakgrunnsbilder er ikke-vevde bakgrunnsbilder. De er enkleste å dekorere med dekorum og trekke like raskt. Men du bør "prime" veggen på forhånd med konvensjonell tapetpasta.

Selvfølgelig tilbyr husjournalen mange flere artikler for tapeter. For eksempel til glassfiber tapet maling.

Del med venner

Legg igjen din kommentar