Idei pentru a proiecta pivnița de partid

Contorul este definitoriu de stil

Contorul sau contorul este inima pivniței de partid un element vizual formativ. Stilul restului pivniței de partid urmează adesea contorul.

Un contor de blocuri de sticlă poate fi iluminat din interior și este stabil. În funcție de combinația de culori, se creează o lumină slabă sau surse de lumină colorate. Tr Contoare de lemn populare sunt proiectate în stil rustic. Deasupra tejghelei poate fi montat un acoperiș mic.

  • Deghizarea barului cu rafie, rattan, bambus sau stuf crează o atmosferă tropicală care poate fi continuată în întreaga pivniță de partid.
  • Un contor de cărămidă cu o plăcuță solidă din lemn ca un contor poate fi atrăgător prin tencuit și prin proiectarea peretelui exterior, de exemplu, cu sticlă spartă încorporată.
  • Accesorii de mobilier
  • Furnizarea pereților, a meselor, a rafturilor și a tavanelor în pivnița de partid poate evoca confortul și bunăstarea cu câteva idei.

Decoratiuni de perete dintr-o colectie, cum ar fi covoare de bere, coroane de pluta, poze atlet. Auf În loc de un dartboard gol, aranjați un cabinet dart în engleză. "Tabel cu fețe de masă potrivite, sfeșnice, scrumiere, condimente" acoperă ". A Iluminați imagini deosebit de atractive, postere sau obiecte cu pete luminoase. Aus Equip scaune cu perne și facilități de depozitare ușor accesibile.

Motto-ul și ruperea în stil

  • Când o cameră de petrecere este din Caraibe, de exemplu, palmierii, mobilierul din bambus și sursele de portocaliu însorite și sursele de lumină galbenă adaugă stil. Pernele și pernele ar trebui să se potrivească. Suspendarea unui cap de cerb sau a unei imagini alpine deasupra barului Caraibelor asigură o pauză de stil amuzantă.
  • Sfaturi și trucuriCeip la început cu echipamentul cu prea mult "Nippes" înapoi. În timp, pivnița dvs. de petrecere se umple cu darurile oaspeților dvs. Atmosfera crește de la sine însuși cu fiecare petrecere.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul