Storcător: Cum de a recicla zațului optim

de zi Cu fiecare storcător în cele din urmă o mulțime rămâne stoarse rămâne din nou, numit din tescovină. De fapt, materialul fibros al plantelor este prea bun pentru al arunca. Puteți afla cum să faceți o bună utilizare a sâmburii din acest articol.

Valoarea ipsosului

În funcție de fructele sau legumele care sunt suculente, rămășițele pot fi totuși foarte valoroase. Multe vitamine importante sunt situate direct sub coaja de fructe și legume și, astfel, rămân în bulion după sucuri.

În funcție de juicer, sosul poate fi, de asemenea, ușor de îndepărtat sau chiar colectat direct de dispozitiv. Chiar dacă a fost stors foarte intens și uleiul a devenit aproape lipsit de gust, nu ar trebui să irosiți substanțele prețioase. Ei încă mai conțin: vitamine

  • fibre de materiale din fibre vegetale sanatoase

din tescovină ca un sos sau adăugarea de Unters de cereale

din tescovină poate fi folosit foarte bine pentru gătit, care este chiar mai din tescovină de legume. Rămășițele legumele moi poate fi foarte bun pentru a bolognese, de exemplu - atunci valoroase ingrediente sunt folosite în timp ce îmbogățește în mod semnificativ gustul Bolognese.

Sucul de fructe poate fi de asemenea folosit ca un plus de muesli. Micul gust rezidual al fructelor mărește adesea muesli.

Spuma ca hrană pentru animale

Pentru multe animale, uleiul este încă o parte importantă a dietei lor. Puteți amesteca cu ușurință sosul sub hrana pentru animale zdrobite. Vitaminele si nutrientii fac, de asemenea, câini și pisici bine, dar ar trebui să fiarbă moale tescovina anterior un pic, deci este un pic mai ușor de digerat și se amestecă numai în cantități mici furaje Unters. Multe animale, în principal fructe și legume, cum ar fi rozătoarele, sunt foarte fericite cu privire la pomace. Mulți pui de găină, de asemenea, raportează că ei literalmente sari pe lapte și îl iubesc foarte mult ca un supliment alimentar.

din tescovină ca o compensație pentru piureuri

Dacă face piureuri, puteți totuși crește în mod semnificativ conținutul de fibre și, astfel, efectul de saturație al piureuri prin adăugarea de turte de măsline. Acest lucru creează mai multe fibre decât multe suplimente de gatit și nu costă nimic.

Sfaturi și trucuriNutrițional este un avantaj nu numai să beți sucul, ci și să mâncați fibrele plantelor. Astfel, în ciuda stoarcerii, ați avut din nou toate fructele prețioase într-o formă foarte convenabilă.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul