New vloerdelen op oude ondergrondse beschaamd

Improvement In veel huizen zijn te vinden, met name op de eerste verdieping, onder de oude tapijt of spaanplaat vloeren Rauspunddielen als voorheen. Hierop kan men zelfs een nieuwe hoogwaardige vloer van stevige planken in verlegenheid brengen.

oude grond blijven gebruiken voor de nieuwe vloerdelen

Als de bestaande laag van hout is glad en zonder scheuren, kan de vloerplanken hier worden vastgelegd. Een dunne geluidsisolatie voor voetgangers moet nog steeds tussen de twee lagen brengen, zelfs als u alleen in het huis woont.

Simple principe - overtuigende resultaten

Natuurlijk kunt u vloerdelen met een functionele oppervlak met schroeven of spijkers aan te sluiten, maar een impact geluid is nauwelijks mogelijk daarna.

Daarom is de zwevende installatie met onzichtbare beugels van roestvrij staal in dit specifieke geval waarschijnlijk de stilste variant. Tegelijkertijd is het heel eenvoudig en praktisch.

stap voor stap vloerplaten

  • geluidsisolatie
  • beschaamd vloerdelen
  • RVS clips decoupeerzaag / zag
  • knuppel mallet
  • vergrendelingskeggen
  • liniaal potlood

1. Plaats eerst de geluidsisolatie van de kamer. De vloerdelen zijn maakt niet uit hoe het licht in de kamer is ingesteld op een basis van individuele latten over deze.

2. De eerste rij vloerplanken moet ongeveer twee centimeter van de muur verwijderd zijn. Plaats de vergrendelingswiggen tussen de planken en de muur overeenkomstig. De eerste rij moet goed uitgelijnd zijn, omdat er fouten zullen blijven door de vloer.

3. Onder elke rij planken worden de roestvrijstalen klemmen gehaakt en sluiten ze bijna automatisch aan op de volgende rij.

4. Zelfs met de laatste rij moet je heel voorzichtig werken en eventuele bestaande oneffenheden van de muur wegsnijden.

Tips & TrucsWanneer de deuren de kamer in gaan, moet u ze losmaken voordat u de nieuwe vloer legt. Ten slotte moet de deur hoe dan ook worden ingekort. Bovendien moet je de deur ongeveer een centimeter inkorten, meer dan nodig is.
De houten vloer is onderhevig aan schommelingen in de luchtvochtigheid tegelijkertijd sterke schommelingen in haar kracht als de deur alleen krassen heeft verlaten op de vloer, de schade is bijna onherstelbaar. Een borstelstrip beschermt tegen tocht in een zo sterk ingekorte deur, maar krabt niet.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter