Svjetiljka čelik okvira kao alternativa

Timber uokvirene strukture nisu antiquated tehnika. Uređaj za osvjetljenje čelika živi na moderan način i nudi mnoštvo prednosti. Ono što je LSF točno, kako funkcionira i gdje su paralele klasičnom okviru, pročitajte ovdje.

Moderna drvena građa

Materijal

Profili su izrađeni od čeličnog lima i stoga vrlo lagani. Uglavnom su standardizirani, ali se mogu mjeriti.
Budući da je to hladna deformacija tijekom izrade profila, također je moguće proizvesti izravno na gradilištu. To smanjuje otpad u građevinskim dijelovima, gdje se ne mogu koristiti standardizirani profili.

Spajanje čeličnih profila

Lagani čelični profili povezani su sa zakovicama ili vijcima od lima. Veza je stoga trajna i izdržljiva, konstrukcija još uvijek nije opterećena velikom težinom. LSF konstrukcije mogu se ravnati i izolirati sa svim vrstama pločastih materijala.

Sličnost suhozidu

Metoda drywall, koja također funkcionira s metalnim stijenkama, praktički je unutarnja varijanta LSF-a.

Prednosti u odnosu na drvne konstrukcije

U usporedbi s drvetom, konstrukcija s lakim čeličnim profilima nudi brojne prednosti.

trajnost LSF konstrukcije imaju istu nosivost kao drvo, ali su mnogo više izdržljiv. Oni su otporni na prirodnim utjecajima, te ne uključuju neke rizike koji mogu postojati s drvenim zgradama:

  • štetočina truli
  • deformacije i kontrakcije kao drvo

cijena LSF konstrukcija može biti sklopljen mnogo brže čak i od strane nekvalificiranih radnika od usporedivih drvene konstrukcije. Svaki dio se može transportirati jedan radnik, mora osim poseban priručnik ključa nema dostupnih alata.
To značajno smanjuje troškove gradnje. U izradi profile izravno na licu mjesta, cijena otpada može uštedjeti čak i na taj način materijalni troškovi su znatno smanjeni.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar