Mobilis kost

Mobilis er et kostprogram, der fokuserer på motion. Mobilis motto er: "Flyt mere. Spis sundere ". Navnet siger alt: Mobilis står for "mobile" på latin, akronymet MOBILIS for: multicentreorganiseret bevægelsesorienteret initiativ for livsstilsændring i selvansvar. Mod fedme sigter MOBILIS-programmet på en permanent ændring i aktivitetsadfærd i retning af en energibalanceret livsstil og en samtidig forbedring af fødevarernes kvalitet.

Indholdet af diætprofilen

 1. Oprindelse af kosten
 2. Diæten i detaljer
 3. Varigheden af ​​kosten
 4. Fordele og ulemper
 5. vægttab
 6. Tæl kalorier / point
 7. Sport & motion
 8. Yderligere oplysninger
 9. Ernæringsmæssige vurdering
 10. prøven dag
 11. Lignende kostvaner
 12. eksperter Konklusion

Oprindelse af kosten

Mobilis-bevægelsen og vægttabsbehandling blev udviklet i fællesskab af Universitetsmedicinsk Center Freiburg (Afdelingen Rehabilitativ og Forebyggende Idrætsmedicin) og Det Tyske Sportsuniversitet Köln (Institut for Cirkulationsforskning og Idrætsmedicin). Initiativtagerne af Mobilis er Prof. Dr. med. med. Aloys Berg (forebyggende medicin) og prof. Dr. Med. troph. Michael Hamm (Ernæringsekspert). Mobilis kost- og motionsterapi drives som en non-profit organisation.

Diæten i detaljer

Mobilis diætprogrammet og Mobilis-lyset er to meget gode programmer for overvægt, da de ikke kun tager højde for komponenterne i sund mad og sport, men også adfærdsændringen spiller en central rolle.

På grund af den længere varighed af Mobilis (et år), de dermed forbundne omkostninger og tid og lægehjælp er den kun egnet til den alvorligt overvægtige. For folk der kun ønsker at miste nogle få pund, er Mobilis kost ikke beregnet.

Et tværfagligt team tager sig af overvægt under hele kosten og kan således reagere på individuelle problemer og spørgsmål vedrørende kost, motion, psykologi og sundhed.

I gruppesessionerne udveksles ikke foderoplevelser, men viden om en sund livsstil er formidlet. Dette er et godt og vigtigt grundlag for den langsigtede og bæredygtige forandring af kost. Især når det gælder overvægtige mennesker, er det vigtigt at lære nye måder at spise og opføre sig på, er en vigtig nøgle til langsigtet kundesucces.

50 + 50-punktsprogrammet samt fødepyramiden giver en god følelse for energibalancen, som er vigtig for at tabe sig og holde vægt, og lære dig at planlægge dine måltider uafhængigt.

Praiseworthy er også, at sport og motion er så vigtige og også omfatte udholdenhedssport, styrkelse og strækøvelser samt afslapning.

Del med venner

Forlad din kommentar