Chateau planke eg - Living som en konge

Forbedring Ved synet af et slot gangen eg, navnet på denne på store størrelse træ gulvbrædderne fra alene forklares. Trægulve i moderne og traditionel arkitektur brugt som kirker, slotte, fredede bygninger, offentlige faciliteter, kontorbygninger eller eksklusive boliger får fornødent særpræg.

Som navnet antyder

Oak planker er omhyggeligt udformet for at reflektere karakteren af ​​levende træ. Ingen gang er som den anden, forskellige korn og koordinerede nuancer er skabt af naturen. Bare denne flair gør planker et materiale, der passer til et klassisk, rustik eller moderne stil.

Lægning og installation

Denne type gulvbræt anvendes, hvor massivitet, lyd, lydstyrke og tradition er afgørende. På grund af det mest parallelle snit, er der forskellige plankbredder i gulvet. Egplanker er boltet enten direkte til trælaget eller til tømmer. Denne traditionelle lægemetode skaber et visuelt smukt gulvudseende.

Kvalitet gennem manuel arbejde

Til dels tilbyder producenterne låseplader, der er færdige med hånden. Dette eliminerer skader forårsaget af tørringsfasen og planningen. Selvfølgelig er sådanne planker relativt dyre. lille højde

for lav højde

Hvis gulvet er tilgængelig, eller et gulvvarmesystem skal monteres, Oak slot planke er også tilgængelige i trelagsstruktur. Dette garanterer et dimensionelt stabilt gulv.

Oiled, voksede, alderen?

Oak planker fås med forskellige behandlede overflader. Fra rå over alderen, børstet, udlakket, shredded, vokset eller endda håndplanet, er der næsten ikke et ønske om åbning. Så du finder den rigtige plank for hver applikation.

skåret ud af et træ lås gulvbrædder skæres fra et træ, hvilket til dels enorme dimensioner er mulige, delvis disse er tilgængelige i længder på op til 13,50 meter. Egetræer giver særligt slidstærkt hårdt træ. Resultatet er gulvbrædder til interiøret eller til gulve på terrassen og balkonen. Til udendørs brug leveres glat planet eller rillet, så der er ingen risiko for skade, når den er barfodet.

Tips & Tricks Lock Planker er en fantastisk måde at bringe unikke og eksklusivitet til dit hjem. Egetræ er et fremragende valg af materiale til et holdbart gulvbelægning, da det sjældent angribes af skadedyr.
Del med venner

Forlad din kommentar