Diversen

Tuintrends 2014 - Schoonheid en verwennerij

Tuintrends 2014 - Schoonheid en verwennerij

Lente is het creatieve seizoen. Het is het moment waarop elke tuinbezitter en liefhebber van verse lucht deuren en ramen opent en zijn pas ontwaakte energie in het ontwerp van de 'tweede woonkamer' gooit. Nu moet het kader worden gecreëerd voor de mooiste uren van het jaar, wanneer het gezin op zachte avonden bij elkaar zit en geniet van de schoonheid van de natuur.

Ytong U-schaal - met en zonder wapening

Ytong U-schaal - met en zonder wapening

Zelfs met U-shells gemaakt van Ytong, kan de bekisting voor ringankers, lateien of balken aanzienlijk worden verminderd. Wat de speciale kenmerken van dit lichtgewicht bouwmateriaal in U-shells maakt, kunt u hier lezen. Achtergrondinformatie Ytong is een cellenbeton gemaakt door puffen en stoomharden.

Span

Span

Het hoeft niet op grote schaal te worden gerenoveerd en dure aankopen zijn niet nodig om een ​​appartement te transformeren. Een paar goede ideeën en wat tijd zullen genoeg zijn om binnenkort van een nieuwe levenservaring te genieten.

Maak zelf houtbriketten

Maak zelf houtbriketten

Steeds meer huishoudens maken een houtkachel. Verwarmen met hout en briketten, vooral tijdens de overgangsperiode, kan veel verwarmingskosten besparen. Als u grotere hoeveelheden zaagsel krijgt, kunt u zelfs uw houtbriketten zelf indrukken. In het volgende artikel zullen we u uitleggen hoe u de houtbriketten zelf kunt maken en waar u op moet letten.

De kosten van een matrijssanering

De kosten van een matrijssanering

schimmel in het huis is gevaarlijk voor de gezondheid, het moet zo snel mogelijk volledig worden verwijderd. Het gecompliceerde aan het saneren van schimmels is echter dat de meeste schimmelgroei in de meeste gevallen niet meteen zichtbaar is omdat het zich diep in het bouwweefsel bevindt. Dat is de reden waarom de kosten meestal hoger zijn dan verwacht.

Welke kosten worden gemaakt voor de echtelijke scheiding van goederen?

Welke kosten worden gemaakt voor de echtelijke scheiding van goederen?

In tijden van hoge echtscheidingen kan zeker zijn van een huwelijkscontract zeker de moeite waard zijn. Veel stellen zijn het eens over een eigendomsscheiding vóór de bruiloft, anderen beslissen later. Wat zijn de kosten? Het huwelijkscontract regelt de scheiding van goederen Laat uw notaris u in detail adviseren: huwelijkscontracten kunnen ongeldig worden verklaard in geval van onevenredige discriminatie van een echtgenoot.

Wat zijn de kosten voor een geluidsbarrière?

Wat zijn de kosten voor een geluidsbarrière?

Het leven is erg druk naast een treinstation, een drukke straat of een fabriek. Oplossing kan een geluidsbarrière creëren, als er voldoende ruimte is. We informeren u over de kosten en geven nuttige tips. voorwaarden voor de bouw van een geluidswal De kosten van het geluidsscherm Allereerst moet u een bouwaanvraag te maken, maar u professioneel gemaakte plannen voor uw project nodig.

Bouw zelf de plug-in plank - is het het waard?

Bouw zelf de plug-in plank - is het het waard?

Plug-in-planken zijn een populaire opslagoptie voor kelders en opslagruimten en af ​​en toe voor de garage. Het hoge draagvermogen, vooral van metalen planken en de verstelbare planken, maakt ze veelzijdig. Of het de moeite waard is om zelf een plug-in plank te bouwen en wat je daarvoor nodig hebt, lees hier.

Wat zijn de kosten van het bouwen van een machinewerkplaats?

Wat zijn de kosten van het bouwen van een machinewerkplaats?

machine winkels worden vooral gebruikt om landbouwmachines te huisvesten, maar ook in andere commerciële vormen gemeen. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs, bijvoorbeeld staal, gewapend beton, hout en nagel platen. De kosten variëren ook - wij geven richtwaarden voor uw oriëntatie. De verschillende materialen voor machine winkels machine hal als staalconstructie: Hallen van massief staal houden vele tientallen jaren staan.