Diverse

Tendințe de grădină 2014 - Frumusețe și indulgență

Tendințe de grădină 2014 - Frumusețe și indulgență

de primăvară este sezonul creativ. Este momentul în care fiecare proprietar de grădină și iubitor de aer proaspăt împinge uși și ferestre deschise și își aruncă energia nouă trezită în designul "a doua cameră de zi". Acum, cadrul va fi creat pentru orele cele mai frumoase ale anului, când familia se aseamănă împreună în seara balmecă și se bucură de frumusețea naturii.

Span

Span

Nu trebuie să fie renovate pe scară largă și achizițiile scumpe nu sunt necesare pentru a transforma un apartament. Câteva idei bune și ceva timp vor fi suficiente pentru a vă bucura în curând de o nouă experiență vie.

Span

Span

Mai mult spatiu pentru noi chiriasi, dar cum? Pentru multi proprietari, intrebarea apare dintr-o varietate de motive la un moment dat, daca cresterea spatiului cu casa creste din punct de vedere structural si financiar de unele camere poate fi crescut. Motivația pentru această idee ar putea fi că copiii recrutează , sau că ar trebui create locuințe suplimentare pentru imigrația membrilor familiei mai vechi .

Construiți singur raftul plug-in - este meritat?

Construiți singur raftul plug-in - este meritat?

boltless rafturi sunt o modalitate populara pentru pivnițe de depozitare și camere de depozitare și, ocazional, pentru garaj. Capacitatea ridicată de încărcare, în special a rafturilor metalice și a rafturilor reglabile, fac ca acestea să fie versatile. Fie că este în valoare de a construi un plug-raft în sine, și ceea ce aveți nevoie pentru asta, citiți aici.

Care sunt costurile construirii unui magazin de mașini?

Care sunt costurile construirii unui magazin de mașini?

Magazine de mașini sunt utilizate în principal pentru locuințe echipamente agricole, dar sunt, de asemenea, utilizate în alte forme de comerț. Acestea sunt disponibile în multe modele diferite, de exemplu din oțel, beton armat, plăci de lemn și unghii. Costurile variază de asemenea - oferim valori orientative pentru orientarea dvs.

Ce costuri sunt suportate pentru o piatră de mormânt?

Ce costuri sunt suportate pentru o piatră de mormânt?

Acești factori determină costul pietrei de mormânt O piatră complet realizată manual de la pietrarul local va costa mai mult decât o piatră prețioasă prefabricată din China. Diferența reală este mai degrabă o natură ideală, pentru că abia un vizitator de cimitir o va recunoaște vizual. Costul unei pietre funerare depinde, de asemenea, de calitatea pietrei.

O casa masiva, cu un subsol: costul de vis acasă

O casa masiva, cu un subsol: costul de vis acasă

O casa masiva, cu subsolul vis de cumpărare de origine este par pentru mulți oameni. Toată lumea știe că o astfel de casă nu este ieftină. Unde sunt prețurile curente - și ce ar trebui să ia în considerare proprietarii de clădiri? Cada albă - sau cada neagră? O pivnita prefabricata din beton este astazi mai obisnuita decat varianta de zidarie.

Adăugarea unui balcon mai târziu: costuri și planificare

Adăugarea unui balcon mai târziu: costuri și planificare

Unii proprietari ar dori să aibă un balcon frumos după aceea, în cazul în care se pot face confortabil în vara. Cultivarea ulterioară este posibilă în majoritatea cazurilor, costurile variază. Unde este cel mai bun loc pentru balcon? balcoane cultivare cu doar două suporturi în regiunea frontală sunt fixate ancore de perete solid, poluează fațada cu o parte din greutatea lor si sunt mai scumpe.

Costuri suplimentare: Care este suma pe persoană?

Costuri suplimentare: Care este suma pe persoană?

Nivelurile de costuri de operare pentru Germania arată o tendință de creștere constantă: de viață devine din ce în ce mai scumpe. Cu toate acestea, există diferențe regionale. Care este unul dintre costurile auxiliare - și care sunt prețurile pe persoană? utilitati mediu pe metru pătrat În 2011, au fost medii costurile suplimentare pe metru pătrat, la 2.