Diverse

Chrome stålplade proces - hvad er det?

Chrome stålplade proces - hvad er det?

Hvis du har en fugtig kælder, kan du høre om kromstålpladeprocessen, der skal hjælpe. Præcis hvad dette er, og hvordan det virker, forklares detaljeret i den følgende artikel. Til hvad, hvornår man skal bruge det, og hvor det giver mening. Kapillær virkning Hvert byggemateriale indeholder inde i det mindste hulrum, såkaldte kapillærer.

Bruge en landmåler: Hvad koster det?

Bruge en landmåler: Hvad koster det?

En bygning landmåler har flere standard i sit repertoire: Du kan bruge det for eksempel til Bauschadenanalyse, som konsulent, når de køber et hus og energirådgivning. forskellig afgift for disse tjenester, vil vi give dig specifikke numre ved hånden. ordre en bygning ekspert: Omkostninger til Bauschadenanalyse Den timeløn for en landinspektør er af en sådan standard på omkring 70 til 80 EUR.

Omkostninger til en energikonsulent

Omkostninger til en energikonsulent

Hvordan man sparer penge med foranstaltninger, der tjener klimabeskyttelse, vises af en professionel energikonsulent. Et meget højt energibesparelsespotentiale ligger i renoveringen af ​​beboelsesbygninger. Derfor fremmes ikke kun energibesparelsesforanstaltningerne af staten, men også energirådgivningen.

Omkostninger til et nøglefærdigt træhus

Omkostninger til et nøglefærdigt træhus

Et norsk loghus eller et middelhavs træhus, men også et bayerske inspireret træhus har en stadig større entusiasme. Men ikke kun det varme og harmoniske udseende, men også ønsket om miljøvenlig bolig og et energibesparende hus lader træhuset mere og mere i fokus i Häuslebauern tilbage. Da det ikke er værd at bygge et træhus i huset, foretrækkes nøglefærdige tilbud i enorm rækkevidde, der anvendes forskellige størrelser og designs her.

Omkostninger i isoleringssystemet

Omkostninger i isoleringssystemet

Anvendelsen af ​​et termisk isolationskompositsystem på facaden af ​​et ældre hus har vist sig at være effektiv i at spare energi. Polystyren paneler anvendes ofte på de ydre vægge. Hvilke omkostninger bringer systemet med? Hvad gør termisk isolering komposit system? Planlæg installationen af ​​et termisk isolations komposit system på et tidspunkt, hvor en gipsrenovering alligevel kræves.

Beslutningsprocessen principper for køb af boliger

Beslutningsprocessen principper for køb af boliger

Især i disse tider med lav rente i Den Europæiske Centralbank (ECB), mange mennesker tænker på at købe deres egen ejendom til at være det til privat brug eller som en investering. Fordi mens du kan tjene næsten ingen interesse med besparelser på banken, er købet af din egen ejendom med de nuværende lave realkreditrenter en interessant mulighed.

Drømmejob: ejendomsmægler

Drømmejob: ejendomsmægler

I princippet kan enhver ejendomsmægler er, og det kræver kun en erhvervslicens, som giver ham selvstændig virksomhed af handelen. Men det er ikke rigtig tilrådeligt at vælge erhverv som karriereveksler uden uddannelse. Det er mere fornuftigt at gennemføre en lærling som ejendomsmægler og dermed lære de tekniske grunde og specifikationer for køb af fast ejendom.

Har et træ faldt: Du skal regne med disse omkostninger!

Har et træ faldt: Du skal regne med disse omkostninger!

Nogle gange er det nødvendigt at fælde et større træ på din egen ejendom. Måske skal træet skyldes et byggeprojekt, eller det er simpelthen ikke intakt mere og dermed udgør en fare for fodgængere. Hvad koster det? Disse faktorer bestemmer prisen! Find din kommunes træbeskyttelsesordinance på Internettet - eller ring til Bürgerbüro.

Effektive insekt beskyttelsesforanstaltninger for hele huset

Effektive insekt beskyttelsesforanstaltninger for hele huset

En hyggelig sommeraften og altanen eller terrassen, eventuelt en dejlig BBQ rundt eller bare sidde ned i familien. Dette er drømmen om mange ejere af en terrasse eller en balkon. Desværre er virkeligheden ofte anderledes. Ikke kun folk er glade for kødet frisk fra grillen, sodavand eller jordbærkage.

Faldende gaspriser - hvorfor en ændring af en leverandør er værd lige nu

Faldende gaspriser - hvorfor en ændring af en leverandør er værd lige nu

for ikke mindre end 25 procent har prisen på gas over en periode sidste år. Hvem håber nu en kraftig ekstra betaling af sin gasleverandør, bør dog skuffes - prisudviklingen har næppe indflydelse på taksterne. Kun en lille del af forsyningsselskaberne har allerede sænket taksterne med en gennemsnitlig besparelse på omkring 4,8 procent.