Un tatuaj de perete cu pictura matrita sine

Remodelarea Dacă doriți să setați un perete Decal, are trei opțiuni. Poate să obțină un motiv finit de a se lipi, să-l picteze cu șablon sau cu mâna liberă. Stencils sunt facute din film ca motive realizate si pot fi, de asemenea, folosite ca un negativ pentru tatuaj. Unii furnizori fac șabloane personalizate.

Decoruri și motive populare Fot În anii 1970 tapeturile de fotografie au fost cea mai recentă nebunie în designul pereților. În anii '90, tot mai multe tatuaje de perete s-au răspândit. Picturile murale constau în reprezentări parțiale, cifre și motive. În majoritatea cazurilor sunt variante monocrome reprezentând modele tendril sau figurative. Sinn Chiar expresii sau texte scurte pe subiecte filosofice sunt populare. Aici, modele geometrice sunt amestecate cu scripturi de perete executate cu arta. Chiar și o inscripție de perete în sau lângă o imagine sau o ilustrație deschide mai multe opțiuni de proiectare. În cazul în care subiectul unei Decal perete este compus dintr-un singur element repetat și recurente, un perete de templu poate fi de ajutor ideal.

Bazele contrastului și dimensiunilor

În sens tehnic color, contrastul este intensitatea diferențelor de culoare față de cele două culori. Cele mai multe tatuaje de perete sunt create într-o nuanță mai închisă decât fundalul înconjurător. Fac unele aspecte vizuale și factori sunt importante:

Cu diferența de-cut-off, contrastul

Monocrom tatuaje creste corespund culorilor complementare de culoare de perete

  • rămase „înțelege“ mai bine și au o mai armonioasă
  • modele complet de suprafață sunt denumite pictura ca pictură murală, acoperire tatuaje la aproximativ douăzeci de procente dintr-un șablon de
  • suprafață de perete ca o folie sau carton
  • complet desen și pictură cu mâna liberă sunt rezervate pentru doar câțiva oameni talentați atunci când un rezultat estetic va ieși. Pentru toate celelalte, șabloanele sunt instrumentul perfect. Există diferite moduri de a le selecta pentru a efectua și utilizare:

Un film cu niște adâncituri, care descrie formele decupate pe perete cu vopsea colorată

Un film în jurul valorii de care a pictat sau pulverizat și reflectă astfel o formă de șablon negativ asupra

  • perete o decupare din carton de la sine proiectat desen masca negativ ca elemente posibile
  • pozitive individuale, cum ar fi bule, nori, sau altele asemenea pot fi aranjate printr-o ștampilă și „push“ pe
  • perete efecte speciale pot de Wandtattoos
  • plus față de un montaj pe o suprafață a peretelui uniform colorată a unui tatuaj perete dezvoltă un efect decorativ suplimentar asupra unui perete vopsit în două tonuri. Când este tras peste înălțimea limitei de culoare și iese în câmpurile de culori de pe ambele părți, dobândește un caracter "de legătură".

Dacă tatuajul de perete trebuie proiectat în două sau mai multe culori, sunt necesare șabloane individuale pentru fiecare strat de culoare. Ordinea de o formă de bază cu mască și o ulterioară „timbre“ este o modalitate buna de a reprezenta, de exemplu, frunze pe ramuri sau copaci sau de a avea flori și păsări „zboară“.

Sfaturi și trucuri Gândiți-vă la condimentele permanente atunci când vă îmbogăți pereții. Dacă alegeți un motto, declarația sa ar trebui să se potrivească, de asemenea, etapelor de viață în schimbare.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul