Perfect pentru încălzire prin pardoseală: gresie în aspect de scândură

Sistemele de încălzire prin pardoseală se răspândesc din ce în ce mai mult. Cu gresie în aspect de sculptură, obțineți confortul lemnului, împreună cu excelenta conductivitate termică a plăcilor în casă. Nici o podea din lemn nu atinge eficiența energetică și viteza de încălzire a plăcilor.

Conductivitatea termică spre lemn

În perioadele cu prețuri ridicate la energie și creșterea gradului de conștientizare a mediului, consumul de energie al gospodăriilor casnice joacă un rol din ce în ce mai important. În special, utilizarea optimizată a energiei termice poate genera un potențial semnificativ de economisire. În încălzirea în pardoseală, permeabilitatea la căldură a pardoselii care este acoperită este crucială.

Ca regulă aproximativă, podelele din lemn sunt de trei până la cinci ori mai rău în conductivitatea termică decât plăcile. Pe de o parte, acest lucru influențează viteza cu care o încăpere este încălzită la temperatura plăcută dorită și, pe de altă parte, consumul permanent de căldură de încălzire.

Alte avantaje față de lemn

  • Selectarea decoruri și tipuri de lemn este nelimitată, deoarece designul vizual al suprafețelor de țiglă nu are nici un efect asupra conductivității termice.
  • În funcție de tipul și grosimea plăcilor, căldura va fi păstrată pentru o perioadă de timp după oprirea alimentării cu căldură.
  • Se oferă "căldura piciorului" și cu temperaturi exterioare reci pot fi reglate cu furnizarea de căldură în cea mai mică măsură căldura de apariție întotdeauna și rapidă.
  • dale prevăzute în aparență experti podea sunt complet insensibile la umiditate și apă, ceea ce le face ideale pardoseala sau de acoperire a peretelui în zonele umede în care se dorește finisaj din lemn.

gamele de preț și exemple

  • Când fliesenstudio-meyer.de sunt dale în aparență de podea pentru podea de la aproximativ patruzeci de euro pe metru pătrat disponibile.
  • dale ieftine de perete de la douăzeci de euro pe metru pătrat oferă katalog-dieflieseonline.com, clasa de abraziune IV exclude instalarea podelei.
Sfaturi & trucuriCu mai mare suprafața de dale de pavela în aspect de sculptură, cu atât mai puțini oameni ca o optică plictisitoare. Cu cât sunt mai multe plăci structurate, cu atât arată mai mult aspectul general.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul