Izgradnja

gips na bitumen

U principu, nema načina da gips bitumena premaza. Zašto je tako lako objasniti:

Bitumen je građevinski materijal koji je masnu. Ali budući da ulje djeluje kao sredstvo za otpuštanje, nemoguće je da se premazivanje - bilo da se radi o adheziji ili žbuku - može prianjati na ovu površinu.

Ovo drži bitumen samo kao najudaljeniji sloj. Nijedna vrsta žbuke ili boje neće se uklopiti u ovaj premaz.

Problemi podrumskih zidova

U većini slučajeva, problem se uvijek događa kada su podrumske zidove izložene i barem djelomično vidljive. U takvom slučaju, vizualno uznemirujući sada vidljivi debeli premaz podrumskih zidova.

U praksi se ništa ne može učiniti osim uklanjanja ovog premaza. Postoje različite mogućnosti za to.

Uklonite

bitumen premaz Uglavnom, možete poduzeti sljedeće opcije u oku da biste dobili osloboditi od uznemirujuće Prevlaka: uklanjanje

mehanički

  • uklanjanje miniranja tehnike
  • uklanjanje uklanjanje topline
  • kemijskim sredstvima za uklanjanje
  • mehanički

čekić i dlijeto je gotovo sve. Međutim, ovaj postupak je također iznimno dugotrajan i dosadan. Ako se bitumenska prevlaka nalazi na sloju od gipsa, najbolje je razmisliti o tome da ne skidanje cijele žbuke zajedno s bitumenskim slojem. U praksi to je obično puno lakše i manje problematično.

Ako želite ukloniti samo bitumenski sloj, najbolje je koristiti takozvani "stocker" umjesto standardnog bita. Ovi posebni bitovi posebno su prikladni za ovo.

Uklanjanje tehnikama pjeskarenja

To je oko uklanjanja. Tehnike stručnjaka koriste tehnike prskanja kako bi se oslobodile neželjenih premaza. Imate izbor između suhim ledom pjeskarenja

  • Jos zrake
  • fine zrake
  • više o različitim tehnikama za prskanje maknuti bitumen se može naći u našem posebnom doprinosu.

uklanjanjem topline

Također se može grijati s plinskim plamenikom te struže polu-tekućem stanju s punilom, bitumenske sloja. Osim toga, krovnici ponekad koriste benzin kao otapalo za tekući bitumen, ali biste trebali izbjegavati to sami - postupak je vrlo opasan.

Uklanjanje kemijskim sredstvima

Bitumenska otapala se nanose i zatim uklanjaju biotopni sloj nakon kratkog vremena reakcije. U većini slučajeva ova metoda je prikladnija za manje površine ili ostatke premaza.

Savjeti i trikoviProfesionalno sušenje na suhom ledu štiti vaše zidove najviše. U mnogim slučajevima, međutim, visoka cijena pjeskarenja često će biti suprotna metodi.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar