Posibilitati cu elemente uscate șape

uscat este soluția preferată poate fi în diferite ocazii - fie pentru că nu pentru a obține mai mult de umiditate în clădire deja umed, sau din cauza unei posibile expansiune rapidă este importantă. În ceea ce privește prețul, elementele de șapă uscate sunt, de obicei, puțin mai scumpe, dar acest lucru poate fi deseori compensat de posibilitatea de a fi așezate fără ajutorul și de o instalare mai rapidă. În elemente de șapă uscate, există diferite sisteme de pe piață, producătorul norit oferă, de asemenea, posibilitatea unui sistem complet uscat sapa / încălzirea prin pardoseală pe, ceea ce face altfel problematică acumularea de sape uscate pe podeaua existentă de încălzire relativ confortabil și dezavantajele de performanță pe care podeaua uscată are aici pentru cea mai mare parte remedieri.

nut și feder, adeziv și șuruburi

Plăcile individuale de șapă uscată se formează la producătorii individuali pe drumul unerschiedliche - majoritatea sistemelor de conectare de utilizare, care se bazează pe principiul lambă și uluc, cu producătorii individuali și adevărate clic-sisteme sunt ca laminat înainte. De regulă, elementele individuale ale șapei uscate trebuie să fie lipite împreună, iar aproape toate acestea ar trebui apoi să fie securizate prin înșurubare. De îndată ce adezivul sa întărit - în general după aproximativ 24 de ore - podeaua uscată este deja pregătită pentru utilizare.

gips-carton, fibre de gips si alte materiale cu si fara

laminare Designul și materialele folosite pot să difere considerabil în elementele individuale de șapă uscată - gips și fibră de gips este o fracție, lemn lipite-ciment si lemn placi din fibre cealaltă. În cele din urmă, rezistențele la încovoiere foarte înalte pot fi obținute, care sunt destul de asemănătoare cu cele ale șapelor lichide. Laminarea aplicată, izolarea fonică și izolarea termică continuă extinderea gamei de produse a producătorilor individuali. Astfel, izolația special concepută sub elementele de linie uscată devine superfluă. Practic, materialul potrivit este disponibil pentru aproape orice aplicație specială. Sub elementele uscate de șapă este aproape întotdeauna o nivelare în majoritatea construcțiilor. Conform reglementărilor DIN, acest tampon de nivelare trebuie să fie confecționat dintr-un material care va forma o suprafață solidă, după care trebuie aplicată o garnitură de curățare dacă placa inferioară este permeabilă.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul