Wonen

Opnieuw coaten door een specialist

Veel bedrijven bieden een nieuwe coating aan van douchebakken, badkuipen of gootstenen.

  • bekleden hete coatings plastic coating op basis van epoxy hars als een hot coating-keramische coating
  • autolakken of soortgelijke materialen op basis van kunststoffen het grootst materiaalsterkte en zijn zeer duurzaam: waarin gebruik verschillende coatingmaterialen. In het geval van de keramische coating hecht het coatingmateriaal stevig aan het substraat en is het volledig duurzaam. Voor coatings met andere materialen hangt de duurzaamheid en kwaliteit van de coating af van het specifieke materiaal.

kosten van nieuwe coatings door de specialist

De kosten van nieuwe coatings zijn afhankelijk van het te bekleden oppervlak en de prijzen van ieder exporterend bedrijf. Als de coating in de loop van een badrenovatie gebeurt, kan men zeker overwegen alle keramische oppervlakken in één keer te coaten - dat is meestal de moeite waard.

De coating van een bad of douchebak op basis van kunststoffen kan heel goed tussen de 400 en 500 euro in de professionele kosten (met inbegrip van alle noodzakelijke werkzaamheden en de vernieuwing van Silikonverfugung) - dus je moet zeer waarschijnlijk aanzienlijke kosten hebben.

wastafel zelfs overschilderbaar met

bad paint Wastafel

    • bad Refinishing (set)
    • -Rührholz, schuurpapier, verfroller, verfdienblad (gewoonlijk in sets bevatten) 1. Bereiding

verwijderen siliconenvoegen. Reinig de te behandelen oppervlakken grondig met een speciale reiniger uit de set.

2. Repareer schade aan de wastafel

Repareer eventuele schade (krassen, barsten, afbladdering). Er zijn speciale reparatiematerialen in de meeste sets.

3. Lak aanbrengen

Componenten mengen en aanbrengen met de roller. Hoeken en randen kunnen worden geverfd met een borstel. Hier moet je heel voorzichtig en netjes werken. Na een bepaalde tijd kan een tweede laag verf worden aangebracht (meestal ongeveer 1 uur wachttijd). Laat het hard worden.

Tips & trucs afdichtingen maken het reinigen van putten gemakkelijker weer. Vuil kan niet bezinken en kalkaanslag kan nauwelijks ontstaan.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter