Etasje - Her er den enkleste

Remo Når et nytt gulv er nødvendig, er bekymringen stor ofte: støy, støv, bråk. Hvordan et gulv kan fornyes veldig raskt og uten stor innsats, vil du lære i dette innlegget. I tillegg, hvilke moderne systemer hjelper.

vinylgulv som en fornyelse alternativ

Når det gjelder pålitelig, kostnadseffektiv gulv, er moderne vinyl gulv ganske sikkert en av de beste alternativene. Han er

  • fuktighetsbestandige
  • relativt abrasjonsresistente
  • fri for forurensninger (i motsetning til gamle PVC-gulv)
  • lett å legge meget tynn, noe som betyr en meget liten overhøyde
  • tilgjengelig til en lav kostnad
  • mange imiterte utførelser, mange materialer både perfekt i utseende og i følelse etterligne (f.eks ekte tre, naturstein, etc.)

Dette gjør den moderne vinyl gulv til et meget godt alternativ for renovering. Enkle varianter er priset til rundt 10-15 EUR per m², men svært høye varianter kan sikkert koste opptil 50 EUR per m².

er å fornye spot-on gulvsystem

et meget enkelt system til en gamle gulvbelegg spot-on-beleggsystem for vinyl gulv. Det lar en vinylgulv legges raskt og enkelt på nesten alle overflater - og fjernes senere uten rester.

Egnede underlag er de mest klassiske gulvet passende

  • andre syntetiske gulvbelegg laminat
  • fliser og tregulv

Systemet består av et tosidig klebende film, som er forsynt på begge sider med forskjellige klebemiddelmaterialer. Filmen limes enkelt til det gamle gulvet, på filmen kommer det bare vinylgulvet.

Hvis du ikke lenger vil ha gulvbelegg, kan du bare fjerne filmen uten rester. Et nytt gulv kan legges på det gamle, originale gulvbelegget med samme teknologi. Vinylgulv kan legges praktisk talt "løst" på filmen, men de er like sterke som om du hadde limt dem over. Det er også en fordel med systemet.

Tips og triksDekk-på-dekk systemet er også interessant hvis du bare er leietaker av en leilighet. Så du kan enkelt erstatte eksisterende gulv med egen ønsket gulv, som du lett kan fjerne når du forlater leiligheten uten å etterlate noen rester. Din utleier får leiligheten tilbake med det opprinnelige gulvet, som også var godt beskyttet og har ingen ekstra tegn på slitasje.

Del med venner

Legg igjen din kommentar