ÎNdepărtarea cromului

Adesea luciul este literalmente pierdut pe piese vechi cromate. Coatingul cu crom, ca și alte plăci, necesită îndepărtarea vechiului strat crom. Cum și în ce condiții puteți elimina cromul, am rezumat aici pentru dvs. La sfârșitul textului veți găsi instrucțiuni pentru eliminarea cromului. Besch Metale de acoperire cu alte metale

Metalele pot fi acoperite cu alte metale, inclusiv crom. Placarea crom din aluminiu, cupru și alte metale se realizează din diferite motive:

  • la un upgrade vizual suprafață de întărire de suprafață a pieselor (tratament de suprafață) diferențele
  • în crom lustruit și crom industriale (crom dur)

pentru placare mai crom pe care le întâlnim în viața de zi cu zi , este o placare cromată ca finisare de suprafață. De exemplu, cromarea industrială diferă în măsura în care cromul nu strălucește, ci este gri și plictisitor. Dar, de asemenea, cromarea strălucitoare va fi plictisitoare în timp.

Stratul de nichel sub crom

Este discutabil dacă obiectul în cauză poate fi apoi scos din crom. Ceea ce mulți nu știu: luciul de cromare este de asemenea realizat de placarea cu nichel necesară în trecut. Adică să rămână ca exemplu cazul aluminiului, aluminiul este mai întâi placat cu cupru, apoi nichel și numai în final crom.

Când aveți dubii, consultați un specialist

Acest lucru este crucial, deoarece următoarea metodă prezentate numai pentru îndepărtarea de crom, dar stratul de nichel nu este potrivit. Dacă nu sunt atât de sigur dacă acesta este de fapt încă Chrome pe care doriți să îl eliminați, sau deja stratul de nichel de bază, ia în considerare o măsură de precauție un expert pentru sfaturi.

Step Guide, piesele de crom din metal elimina acid clorhidric

, 33 de procente de apă

  • container pentru soluția de acid sârmă
  • clorhidric pentru suspendarea a entchromenden părți
  • cadru deasupra băii dip umeraș articolelor
  • îmbrăcăminte de protecție, ochelari de protecție pentru lucrul cu acid clorhidric
  • adecvat 1 Lucrări pregătitoare

Amestecați acidul clorhidric și apa în părți egale și amestecați soluția. Procedând astfel, adăugați acidul clorhidric în apă, nu invers! Atașați firele la piesele cromate.

2. Înlăturarea cromului în baia de imersie

Acum, părțile din care urmează a fi îndepărtate cromul sunt atârnate în soluție. Bulele vor crește, deoarece stratul de crom reacționează chimic. Acum, părțile să stea în soluție până când nu mai există bule. Nach 3. După îndepărtarea cromului

Așezați părțile care urmează să fie cromate peste recipient astfel încât acestea să nu iasă în soluție. Acum clătiți bine piesele cu apă curată. Acum, îndepărtarea cromului este completă și puteți continua să lucrați la piesele dvs. de prelucrat.

Tips & Tricks Chiar și la sediul (un container care este suficient de mare ca piesa de prelucrat poate fi complet imersat, acid clorhidric în cantitate suficientă), vă dați seama că puteți Dechroming doar uneori ca îmbunătățire acasă. De exemplu, pentru piese mari, cum ar fi barele de protecție cromate, trebuie să contactați un magazin de placare pentru a elimina cromul.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul