Gipsplader dyvler

Remodeling Næsten hver bygning siden 1990'erne er udstyret med tørring enheder. Derfor dyvler var vigtigere for gipsplader. Men hvordan er gipsplader ankre væk? Især da der er flere gipsplader fastsættelse. Vi giver dig svarene.

Næsten kun gipsvæg til indretning i mange år

gipsvæg siden 1990'erne den anerkendte standard for indretning. Der var således også en ændring i dyvler. Konventionelle dyvler generelle formål er stadig at få udlignet mange produkter som monteringstilbehør, men næppe behov. For gipsvægge, disse propper er fuldstændig uegnet.

De forskellige typer af gipsplader dyvler

For gipsplader vægge og gipspladelofter så helt forskellige plug typer skal anvendes: særlige gipsplader eller drywall ankre til direkte skrue

  • hulrum plast plug
  • hule murankre fremstillet af metal
  • foråret toggle bolte
  • drywall ankre

fjerne sheetrock

drywall ankre er ankre med have en bred ekstern tråd, der virker selvskærende i gipspladerne plade. Disse propper kan anvendes uden forboring. Til dette formål er der behov for en særlig indsats for ledningsfri skruetrækker eller boremaskine. Denne applikation er normalt en del af stikket pack.

Hvis stikket ikke længere er nødvendig, skruen skrues af. Du kan derefter også skrue disse propper derefter. Hvis du ikke har det værktøj, du har brug for mere, kan du få fat i kraven på ankeret med en tang og skru. Fjern

hulrum fastgørelser gipsplader væg eller loft

I hulmur stik du kan ikke trække sig ud af væggen dyvel. For det første er skruen skrues af. Så ankeret ville automatisk falde bag gipsplader mur ned. Hvis ikke, skal du først løse det med en skarp kniv (hobbykniv. Hobbykniv) eller en skarp lille træ mejsel før ankeret falder ned.

Alle andre forsøg på at trække stikket ud af væggen, som regel føre til, at den Sheetrock uproots her. Derfor er disse eksperimenter kan muligt ikke at udføre, hvis du ikke ønsker at øge den senere renovering indsats.

lukke dyvelhullerne i gipsplader med hulrum

Under den efterfølgende lukning af dyvelhullerne du nødt til at huske på, at i gipsplader med hulrum bag gips eller kit ville også falde. Derfor kan det være nødvendigt at lukke helt eller forberede dyvelhul med montering klæbemiddel.

Tips & tricks Bemærk også den bærende kraft givet ved fastsættelse kapacitet og bæredygtighed i gipsplader i brugen af ​​ankre i gipsplader.
Del med venner

Forlad din kommentar