Rolete motora

Izgradnja proširiti Zapravo, moglo bi se pomisliti da je uklanjanje slijepog motor nije teško jer postoje samo isti postupci kao kod ugradnje u načelu. U osnovi, je li to istina, osim što je doveo selbige bez slijep (bez rolete) u pravilan položaj prilikom ugradnje motora. Ali ako motor ne uspije, spremnik mora biti odspojen. Ali to je moguće samo u određenom položaju, u kojem motor ne uspije samo s dobrom srećom. Stoga, trebate malo više znanja za uklanjanje motora rolete.

uvjeti potiču motor zatvarača valjak ...

The motor za rolete se u stvari samo treba poduzeti kada se spremnik vozio skroz, tako da je u potpunosti omotan s vratila. Zbog povećanog opterećenja kad se smota spremnik, vjerojatnost je puno veći, međutim, da je za rolete barem djelomično završio. Zatim motor je čvrst i ne može se okretati. Za rješavanje, ali biste se morali okrenuti motoru.

... gotovo nikada nisu ispunjeni

Ovo nije moguće jer je spremnik barem djelomično namotan. Čini se da taj krug zatvara kako bi pomislio kako mnogi ljudi razmišljaju, sada bi samo silna snaga pomogla. U skladu s tim, mnogi navodno „savjeta” da čak preporučuju da motor i ležaj ili motor i osovina kutna brusilica i reznu ploču nalaze odvojiti Interneta. Rješenje je puno lakše - barem ako ih poznajete. nastaviti

izgradnju valjak zatvarača kako treba, prvo morate biti upoznati sa strukturom valjanje sustav zatvarača. Izgleda odozdo prema gore ovako.

 • kraj trake (L-kut) oklop
 • zatvarača
 • Behangbänder (između posljednjeg spremnika oštrice i valjkom ili osovinu)
 • valjanje vratilo zatvarača (kutiji za rolete)

li je (otvorena kutija za rolete izvana) na vezanost rolete ili struktura rolete (pristupne ploče iznutra prema otvoreno) nije važno. Morate izvršiti sljedeće korake iznutra ili izvana.

Korak Vodič Za uklanjanje slijepog motor

 • eventualno novi motor za rolete
 • drugačiji odvijač
 • Wasserpumpenzange
 • bočni rezač
 • stari drvo dlijeto
 • svjetiljku ili rad svjetlo
 • voditelj

prvi pripremni radovi

a) oklopno kraj trake za uklanjanje

u terminalu trake u obliku slova L s donje preklop to pada na sustavu koji se koristi. S novim modelima u obliku slova L kut profil može biti sklopiv, omogućujući vam da povući okidač zastor i izvan vodilice. To je odlučujući korak.

Stariji verzije roletera obično su kruti L-profili, koje prvo morate ukloniti. Ići iznutra najbolje sa starim, glup drvo dlijeta između zadnjeg ploče i profila bara. Znači možete polako izvući.

Ostali sustavi imaju dolje gumene čepove. Možete ih jednostavno odvrnuti. U svim slučajevima, važno je da možete izvaditi valjak prema gore iz vodilica.

b) za rolete povući

Iako više ne može okretati motor, a time i vratilo roleta. No, čim se može povući spremnik u potpunosti od strane vodilice, to može biti tako iznad osovine potpuno iznutra (zgrada roletama) ili prema van (matične grilje) van.

Ovisno o položaju, možda nećete moći pristupati remenima za vješanje. Stoga gurnuti gotovo potpunu rolete u najkraćem mogućem lamele (smjer vala) od posljednjih prilogu peraja. Sada možete povući ostatak spremnika udobno u kutiji za rolete gore ili dolje kako bi se riješio Behangbänder.

2. Skinite motor ularnog valjka

Sada idite kroz korake kao kod postavljanja motora rolete, samo obrnutim redoslijedom.

a) Otpustite zatik za zabravljivanje ili udicu između vanjskog ležaja i cjevastog motora.
b), push val sada od motora (prema valjka poklopca na suprotnoj strani)
c) riješio ležaj na strani motora
d) povlači osovinu zajedno sa motorom valjak kapsule
e) se sada može biti u proširenom stanju može povući motor iz valjanja vratila zatvarača i zamijeniti ili popraviti

Savjeti i TricksUm odrediti točan položaj pojedinih komponenti u kutiji za rolete na vratilo blisko, možete ići „instalacije kapci motor” za post.

U kući časopisu nudimo, naravno, mnogo više članaka o drugim zanimljivim temama za poboljšanje u kući. To također uključuje i vodič za produžni potkrovlje.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar