Prozor boja drveta ukloniti

gradnje očito, može se dogoditi vrlo brzo, kada prozor drveni okvir, koji se javljaju na drva tijekom primjene boja prozora mrlja. Uklanjanje rijetko radi bez traga, pa se preporučuje temeljito zaštitno maskiranje. U slučaju oštećenja sreća i vještina su odlučujući.

topline da, ne strugač

opće pravilo, i lakirani i obojana, kao prirodnog drva površine prozora Boja razvio sličan upornost, kao što su boje. Na visokokvalitetnom lakiranom drvenom okviru, može biti moguće odvojiti film boje u jednom komadu s malo sreće. Dopušteno zagrijavanje sa sušilom za kosu može pomoći, dok mehanička pomagala poput strugala nisu korisna kao pomoć.

Toplina uzrokovana upotrebom puhala također otapa boju na oslikanim površinama. Tip i kvaliteta boje odlučuju o uspjehu. To se također odnosi i na transparentne brtve. U prirodnim drvenim površinama, masne komponente Boja Prozora mogu dovesti do tamnije obezbojenosti. Oni ulaze u drvo zagrijavanjem. Prilikom glačanja s otvorenim blotterom, sladoled može ostati "odgajan".

fadings i nakon Većina ne mogu izbjeći su površine obezbojenje, koje ostaju nakon uklanjanja boje prozora. Osim masnih komponenti blijedi boja. Boja prozora djeluje kao štit protiv prirodnog izbijanja obojenih ili obojenih drvenih površina. Kada se slika ukloni, često se očekuje jasan "otisak".

Ako je to prirodno drvo na lakši šumi, sjene može biti izrađen od strane naknadnu obradu sa mrlja, voska ili ulja. Za lakirane, ostakljene ili obojene površine, trošak uklanjanja ogrebotina od drva. Brusenje i ponovno brtvljenje često su neizbježni.

Pomoćni alati

Da biste uklonili boju prozora, pokušajte fizički odvojiti foliju od podloge kao cjeline. Nekoliko alati mogu pomoći:

  • grijanje sa
  • hlađenje sušilo za kosu s Kühakku ili led
  • Fensterputzsprühmittel
  • vruće pare
  • oznaka maknuti
Savjeti i trikovi Ukoliko želite primijeniti slike s prozora u boji na vrata ili drugih drvenih površina posebno, možete koristiti transparentan okvir za podršku. Oni su "obješeni" poput okvira za slike pred drvenim površinama. Pomoću pričvrsnih vijaka za usisavanje, izbjegavajte bilo kakvu štetu ili kontaminaciju drva.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar