Renovere

Rustbeskyttelse i bilen - Hvilke alternativer er der for å beskytte mot rust?

Rustbeskyttelse i bilen - Hvilke alternativer er der for å beskytte mot rust?

Rust er eierens største bekymring på de fleste biler. Rust på bilen er også farlig og forårsaker massiv ødeleggelse på kort tid. Reparasjon av rustskader er dyrt, så det er fornuftig å avgjøre alle muligheter for å beskytte deg mot rust. Hva du kan gjøre, les her. Anti-korrosjonsbeskyttelse ex works Selvfølgelig er vanlig bilvask også en del av rustforebyggende tiltak.

Bygning

Bygning

Forskjellen mellom "rusted" og "corroded" Ved tvilsom rustbeskyttelse, bør en bytte av bremsestrengene utføres som en forholdsregel. Kostnaden er vanligvis mellom 150 og 250 EUR, men avhengig av kjøretøyet kan det være forskjellig. På denne måten unngås noen sikkerhetsrisiko.

Kontakt korrosjon i aluminium og stål

Kontakt korrosjon i aluminium og stål

Ulike metaller bør ikke brukes side ved side uten et effektivt separasjonslag. Dette har å gjøre med det normale potensialet i metallene og med spenningsserien. Hvordan unngå korrosjon og hvilken effekt du kan forvente mellom aluminium og stål, finnes i denne artikkelen. Prosesser under kontaktkorrosjon Vanligvis ruster det mindre edelmetallet alltid - i dette tilfellet oppstår korrosjon med aluminium.

Kontaktkorrosjon: Hva er det og hvordan unngår du det?

Kontaktkorrosjon: Hva er det og hvordan unngår du det?

Kontaktkorrosjon er et fenomen som ofte oppstår uventet. Kontaktkorrosjon kan også forårsake rustfaste metaller å ruste og til og med rust. Hvilke former danner kontakt korrosjon, hvilke kjemiske og elektriske krefter oppstår, og hvordan du kan unngå dem, kan du lese i detalj i denne artikkelen. Elektriske potensialer for metaller Vær alltid oppmerksom på hvilke metaller du bruker side om side eller sammen, og kontroller alltid hvilket materiale som er mutter og bolter du bruker.

Korrosjon av jern

Korrosjon av jern

Korrosjon av jern er det som kalles rusting. Kjemisk er rustingen av jern en oksidasjonsprosess. Denne spesielle egenskapen til jern resulterer også i en separasjon av metaller i to grupper. Alle metaller som ruster som jern kalles jernholdige metaller - alle andre kalles ikke-jernholdige metaller. Hvordan rust utvikler, hvilke kjemiske prosesser finner sted her og hvordan du kan beskytte jern fra rust, du kan lese her.

Korrosjonshemmer - hva er det?

Korrosjonshemmer - hva er det?

Knapt noen er kjent med begrepet korrosjonshemmer. De er svært utbredt og er mye brukt. Hva er skjult bak dette begrepet, hva disse stoffene trengs for, og hvordan de fungerer, finnes i detalj i denne artikkelen. Korrosjonshemmere som hemmere Før du pakker noe med VCI-midler, må du først gjøre det helt rustfritt.

Korrosjonsbeskyttende tiltak: hva kan gjøres?

Korrosjonsbeskyttende tiltak: hva kan gjøres?

Metaller må beskyttes mot korrosjon. Det er forskjellige tiltak som kan tas. Det skilles mellom tiltak på materialet, tiltak under bygging og påfølgende tiltak på arbeidsstykket. Hva du kan gjøre når og hvor, les i detalj i dette innlegget. Tiltak på materialet Korrosjon skjer ikke bare med metaller: Selv glass kan korrodere, så vel som betong.

Garasjer: Justere swing gate

Garasjer: Justere swing gate

Justering er av og til nødvendig med swing gates. Avhengig av om det er en manuell dørstasjon eller en elektrisk dørstasjon, men det er noen ting å merke seg. Når det kommer tid til å justere garasjeporten og hvordan du gjør det, kan du lese denne artikkelen på den beste måten. Signer at justering er nødvendig Kontroller alltid portstoppet og døren løp.

Membranverblockung i omvendt osmose system

Membranverblockung i omvendt osmose system

Gang på gang spekteret av Membranverblockung hjemsøker husholdningene som omvendt osmose systemer er operert. Hva dette betyr, hvilke bivirkninger det kan gi, og hvordan du forhindrer membranblokkering, kan du lese i dette innlegget. Kontinuiteten til filtermembranen I omvendt osmose benyttes såkalte semi-permeable membraner.

Bygning

Bygning

Kostnad ved å bytte ut en kjede Kjedefett og kjedesprøyte skal alltid brukes jevnlig på hver sykkel. Spesielt med terrengsykler som forurenser raskt når de kjøres off-road, er det ofte nødvendig med rengjøring og smøring.