Repararea prăjitorului de pâine

Prăjitorul de pâine este o chestiune, desigur, în multe gospodării. Numai atunci când nu mai funcționează, devine conștientă. Dar se poate repara vreodată un prăjitor de pâine? Răspunsul nu este ușor. Uneori poți repara un prăjitor de pâine, uneori nu. În multe cazuri, reparația prăjitorului nu este utilă.

Posibile daune la un prăjitor de pâine

În multe gospodării, prăjitorul este în uz zilnic. Cu toate acestea, doar câțiva proprietari știu ceva despre felul în care funcționează toasterul. Acesta poate avea diferite defecte prajitor de paine: prăjitor de pâine

  • nu mai cuplează
  • prăjitor de pâine nu mai prăjitor de pâine
  • fierbinte ridică prea repede sau prea târziu de la

prăjitor de pâine nu mai angajat Că prăjitorul nu se mai angajează, este un defect relativ comune. De aceea ne-am dedicat propriul articol acestei imagini de prejudiciu. Acolo veți afla în detaliu ce să faceți dacă toasterul nu se blochează. Daunele pot, dar nu trebuie să fie recuperabile.

Prajitorul nu se mai calmează

Dacă toasterul nu mai este fierbinte sau doar ușor cald, ar putea fi o pauză de cablu. Dar chiar și unul dintre firele de încălzire ar putea fi deteriorat. Un cablu de încălzire murdar prin utilizarea incorectă este, de asemenea, posibilă. Pentru curățarea corectă a prăjitorului de pâine, am oferit aici un ghid detaliat aici.

Reparația este problematică în orice caz. Cablul de alimentare nu poate fi înlocuit cu mai multe prăjitoare. Bobinele de încălzire sunt protejate de covorașele de înaltă calitate. În plus, există numeroase prăjituri, care practic nu pot fi deschise.

Prajitorul aruncă prea devreme sau prea târziu

Se poate întâmpla ca prăjitorul să se ridice brusc prea devreme sau prea târziu. Înainte de reparații, trebuie mai întâi să se ia în considerare dacă dispozitivul este echipat cu un mecanism bimetalic sau electronică de comandă.

În cazul dispozitivelor menționate mai sus, mecanica este adesea îndoită. În cazul în care toasterul poate fi deschis, acest defect poate fi ușor reparat. În cele mai multe cazuri, mecanismul nu este rupt, ci doar înclinați legătura la setarea de timp.

Notă înainte de a repara prăjitorul de pâine

Pentru multe reparații, trebuie să comparați costurile și beneficiile. Astăzi, toasturile de la producătorii de mărci cunoscute sunt uneori atât de ieftine pentru a cumpăra că reparația nu prea merită. Deseori, prețul componentelor mici ale unui nou dispozitiv complet depășește de multe ori.

Sfaturi și trucuriPleaculțați întotdeauna cordonul de alimentare înainte de a încerca orice reparații la toaster. În principiu, repararea aparatelor electrice ar trebui făcută numai de un specialist. În caz contrar, există pericol pentru viață!
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul