Tagrensere - hjælp mod snavs, mos og lav?

Rooftop rengøring er en kedelig opgave, især når det kommer til at fjerne massiv mos og lav på taget. Tagrensere lover et lille middel her. Hvad disse retsmidler virkelig gør, hvor de kan få dem, og hvad de koster dig, finder du her.

Tagrensning - mekanisk eller kemisk

Højtryksrenseren kan feje op meget snavs og mos fra taget, især hvis du bruger en vandvarmer.

Imidlertid er tung mosinfektion stadig en udfordring, især på hustakets nordside, som ofte er meget mere berørt. Mossen er ofte ret vedholdende, også laver holder ofte på nogle tagfliser ganske godt.

En hel række kemiske rengøringsmidler lover at kunne afhjælpe dette problemfrit og automatisk, og at fjerne mosen af ​​sig selv. Men selvfølgelig skal disse midler kun anvendes ved tagrensning for at kunne arbejde.

Alternativet med penslen - uden en kemisk klub - fungerer normalt lige så godt, men er selvfølgelig en smule mere arbejdskrævende. For det er helt fri for skadelig kemi. Selv almindelig eddike kan ofte arbejde vidundere.

Mulige alternativer til det kemiske ben

  • en grov børste
  • eddike, der er tippet over de berørte områder, helst på sommeren varme dage
  • enheder med roterende børster, der kan fjerne mos og lavener ganske hurtigt.

Priser for kemiske rengøringsmidler

Med hensyn til pris er produkterne fra de enkelte producenter ofte langt fra hinanden, nogle gange er der brug for 50 EUR for en beholder. Det mest kendte produkt her er AGO Quart. Viele Der findes også mange billige produkter og private labels på mange markeder her. Prisen siger dog ofte lidt om dens effektivitet - man kan kun finde ud af det selv i sidste ende.

kilder til levering online

agoshop.de: Producenten af ​​Ago Quart, en af ​​de mest kendte agenter.

  • amazon.de: Også på Amazon er nogle mosfjernere og rengøringsmidler til taget.
  • promosan.de: Producenten er også repræsenteret med en universal rengøringsmiddel og mosfjernelse på markedet.
  • Hvordan du kan spare

Den mekaniske rengøring medfører nul omkostninger, selv eddike er ikke særlig dyrt - i det mindste meget billigere end mange af de professionelle rengøringsprodukter. Begge er normalt lige så effektive. Især i kombination.

Tips og tricks Husk at rengøring af et tag er et rent kosmetisk stof - det vil ikke forlænge tagets levetid eller forhindre det i at blive beskadiget. Selv om mange hævder ellers i deres egen interesse, ser Zentralverband der Dachdecker ingen grund til at gøre det.

Del med venner

Forlad din kommentar