Takstein laget av glass: lys i taket plass

Bygge takstein laget av glass er svært lite kjent - men faktisk de er en svært interessant måte å få lys i ellers mørke loftsrom. Finn ut hva annet det er å vite og hvor du skal få glassfliser til hvilken pris, i dette innlegget.

glass på taket gir naturlig lys på loftet området

takstein laget av glass er en interessant mulighet: Med dem kan bringe rikelig med naturlig lys inn i mørke loft, uten å måtte installere et ark vindu eller et takvindu så mye dyrere i de fleste tilfeller og dyrere kan være.

Distribusjonen av glastakstein er fortsatt svært begrenset - i praksis blir de sjelden sett. Materialene som brukes er enten akrylglas eller faktisk krystallglass, men finnes på enda færre tak.

Krystall glass har noen fordeler i forhold til akryl glass, men er litt dyrere. Du kan stole på rundt 30 euro per takstein. Glastaktene er ganske enkelt hengt som vanlige takfliser - deres installasjon koster så lite innsats.

fordelene med krystall glass over plast

  • mye vanskeligere og stormsikker
  • bedre lysutbytte
  • motstandsdyktig mot aldring og UV stabil

kilder på Internett

  • creaton.de: Finn bausep.de samt glassfliser laget av krystall glass
  • : Selv under den elektroniske leverandører av byggematerialer for å finne takstein glass
  • baustoffshop.de: her også, noen taktekking finne glass

Så du kan spare kostnader

takstein laget av glass er kommersielt ofte vanskelig å finne - men prissammenligninger verdt også. Hvis du er ute etter en billigere løsning, kan du alltid sette på den noe mindre verdifulle akrylglassvarianen i stedet for dyrt krystallglass.

Tips og triks Når du legger glasstak i en høyt, kontinuerlig rad, har du maksimal lyseffekt her med minimal innsats.
Del med venner

Legg igjen din kommentar