Tagdækning takst - Det er, hvad betalingen i håndværket med at bygge

fleste håndværkere er ikke søger at deres erhverv efter betaling. Ikke desto mindre bør du være sikker på at du bliver betalt korrekt og få den samme løn som kollegaer, der gør det samme arbejde.

kollektiv overenskomst i tagdækning handel

IG Bauen-Agrar-Umwelt IG Bau har allerede aftalt sidste år til en lønstigning med tagdækning handel. Det betyder en stigning på 3 procent, som skal betales med tilbagevirkende kraft til september 2012.

Den anden fase trådte i kraft den 1. februar 2014, hvilket giver en yderligere 2,5 procent stigning. Dette bør forhindre mangel på faglærte arbejdere i tagdækningen.

Takket være disse to forhøjelser er den grundlæggende løn, som antages som udgangspunkt, nu på 16,92 euro pr time.

Specialister og formænd fordel

En endnu højere lønforhøjelse bør gives til ledere og associerede medlemmer. De er rygraden i erhvervslivet i en blomstrende industri som den nationale formand for IG Bau Dietmar Schaefers sagde. Derfor bør de også være særligt gavnlige.

Praktikanter har også gavn af

Træningsgodtgørelser blev også hævet. Praktikanterne blev i første trin givet 30 euro pr års uddannelse per måned mere og i det andet trin yderligere 15 euro mere.

incitamenter til ansættelse af lærlinge

Så eleverne ikke behøver at fortsætte med at bo permanent i usikkerhed om, hvorvidt de er omfattet af deres uddannelse selskab, eller om de har brug for at kigge efter en ny arbejdsgiver efter skole, har IG Bau overtage et centralt emne lavet.

Derfor blev højere incitamenter tilbydes i den kollektive aftale, der vil belønne en ansættelse af lærlinge.

Så få Tagarbejde, der bevarer deres lærlinge i mindst et helt år efter træning, finansiel støtte fra den sociale fond.

Nærmere oplysninger om den kollektive overenskomst inden længe

  • 3 procent med tilbagevirkende kraft
  • 2,5 procent fra 02/01/2014
  • incitamenter til ansættelse af lærlinge
Tips & TricksIn denne overenskomst blev vedtaget i tillæg til en pakke af foranstaltninger for at gøre erhvervet som den tagdækker endnu mere attraktiv. Så uddannelse bør belønnes endnu mere. Så det kunne være værd, hvis du allerede har kørt disse punkter til hjerte, til at realisere deres egen løn.
Del med venner

Forlad din kommentar