Dakbedekking het zomerhuis - u kunt ook gemakkelijk zelf

gebouw zomerhuizen in dit land zijn meestal bedekt met asfalt shingles - conventionele dakpannen of zelfs betonblokken veel te zwaar voor de dakconstructie zou zijn. Het dak van het tuinhuis is vrij eenvoudig. Hoe u het goed doet, lees stap voor stap de volgende instructies.

Zelfs met asfalt gordelroos hebben om aandacht te besteden aan een aantal

De plafonds met asfalt gordelroos is meestal niet een groot probleem voor ambachtelijke beetje minder begaafde. Het moet echter absoluut professioneel worden uitgevoerd om een ​​echt strak dak te garanderen.

Dit omvat ook het observeren van de juiste dakstructuur. Er zijn enkele beproefde regels voor de bitumendekking, die in elk geval door de tuinloods moet worden gevolgd.

De juiste dakconstructie

  • onder asfaltshingles zijn een passende onderlegger
  • moet Druppel worden
  • verbindingsplaten altijd worden verwerkt om schoorstenen en muuraansluitingen.

dakbedekking in het Garden House -. Stap voor stap

  • onderlaag (V13)
  • asfaltshingles ev lijm voor asfaltshingles
  • dakleer pennen
  • Hammer Head

mes eerste onderlaag in verlegenheid gebracht

Eerst moet u de onderlaag te leggen. Doe dit met een overlap van minimaal 5 cm.
Gebruik niet meer nagels dan nodig en zorg ervoor dat het oppervlak na installatie zo horizontaal mogelijk is.

2. Plafondlijsten bevestigen

Trastranden worden onder de pre-lay baan aan de dakrand gelegd. De uiteindelijke overlap van de Vordeckbahn is op dit moment ook minimaal 10 cm in plaats van de gebruikelijke 5 cm.

Aan de dakzijden echter, zijn de sierlijsten aan het voorlegspoor bevestigd.

3. Asfaltshingles lag

Voor de eerste reeks van de dakrand shingle tongen afgesneden, en de serie wordt gehalveerd een tab breedte. De eerste rij wordt erop gelegd en vastgespijkerd.

Elke extra rij wordt opnieuw met de helft van de breedte van de tong ingekort, zodat er voldoende overlapping is. Pas de offset zo aan dat er aan beide kanten overlapping op de rand is.

Om te voldoen aan

4. eerst op de eerste, worden de shingles gewoon gesneden in individuele stukken en legde in dubbele dekking over de rand.

Tips & Tricks Bitumen gordelroos zijn over het algemeen alleen te verlijmen op dakhellingen van meer dan 60 °. In dit geval zijn meer nagels nodig. In alle andere gevallen kan lijmen meestal zonder schade worden voorkomen.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter