Tagterrasse på garage - er det muligt?

Et ubrugt garage tag inviterer dig til at bygge en tagterrasse på den. Hvorvidt dette er muligt i princippet, hvilke krav skal være opfyldt, og hvad man skal kigge efter, finde ud af i detaljer i dette indlæg.

Godkendelseskrav

Tagterrasser på et garage tag er generelt genstand for godkendelse. Dette bekræftes også af adskillige administrative retsafgørelser, som altid ser "tagterrasser som ikke ubetydelige strukturer".

formål, forskellige betingelser, som skal være lovligt kontrolleres først anvendelse:

  • tilstrækkelig strukturel sikkerhed og overholdelse af lovgivningen i den planlagte tagterrasse
  • tilstrækkelig bæreevne af garagen byggeri
  • tilstrækkelig sikkerhed og overholdelse af lovgivningen i trin arrangement (trapper osv)
  • overensstemmelse med de lovmæssige krav nabolag (limit afstande, beslægtede rettigheder, etc.)
  • overensstemmelse med kravene i udviklingsplanen

følgelig være tagterrassen skal ikke kun opfylde de statslige bygningsreglementet af den føderale stat, men også fastsat i overensstemmelse med udviklingsplanen og reglerne i staten tilstødende rettigheder. Hvis en nabos samtykke til konstruktionen er påkrævet, skal den være til stede.

Forpligtelsen til godkendelse på, at det er i opbygningen af ​​en tagterrasse i juridisk forstand en brug ændring garagen er baseret.

Yderligere forudsætninger skal overholdes ved opførelse af en vinterhave på garagetaget. Selvom en vinterhave senere skal bygges på en allerede godkendt tagterrasse, kræver dette separat godkendelse.

tagterrasse på grænserne garager

er bygget lige på ejendommen linje en garage (lovligt), er det endnu sværere med tilladelsen. En tagterrasse på grænseværksteder er undertiden godkendt, i andre tilfælde afvist. Også domstolene mødes her, hvis de kaldes, afhængigt af det enkelte tilfælde altid forskellige beslutninger. Men hvis man kan være enig med bygningskontoret og naboen, bør der ikke være noget problem.

Schwarzbau der byggede en tagterrasse på garagen tag, uden først at indhente en tilladelse (planlægning ansøgning), har en såkaldt ulovligt byggeri. For dette, ikke kun følsomme bøder, men også i værste fald true et krav for Kontoret for demontering eller nedrivning. I tilfælde af lovmæssigt overensstemmende konstruktion er der normalt en efterfølgende godkendelse.

Tips og tricksFor opførelsen af ​​en tagterrasse på garagetaget, gælder mange - selv kommunale - restriktioner. Under alle omstændigheder skal du informere dig på forhånd på det ansvarlige bygningskontor, som er muligt overhovedet, og planlægge i overensstemmelse hermed. Sørg for at du snakker med din nabo.
Del med venner

Forlad din kommentar