WMF cuțit cu WMF măcinare ascuti

de locuințe Cele mai populare renumite și producător tacâmuri oferte WMF în gama sa, șase măcinare și instrumente de ascuțit cuțit. În plus față de o grindstone combinată, există cinci dispozitive care funcționează cu discuri ceramice. Opiniile consumatorilor variază foarte mult și se repetă adesea un punct de critică.

Cunoscut ca un producător de calitate

Abrevierea WMF reprezintă Württembergische Metallwarenfabrik. Cu marca sa de tacâmuri Cromargan, compania și-a stabilit reputația mondială de producător de tacâmuri premium. În prezent, tacâmurile crude sunt fabricate în China, iar din mai 2016 WMF aparține grupului francez SEB.

Portofoliul de produse cuprinde șase ajutoare de măcinare pentru lame cuțite și foarfece cu un curs drepte. Pentru ascuțirea lamelor zimțate, este necesar să se utilizeze tije de prindere de la alți producători. Mașinile de ascuțire a meselor WMF sunt ascuțite cu mai multe discuri ceramice. Operația este simplă și rapidă, deoarece lamele trebuie să fie trase doar prin fanta de măcinare.

Piatră de șlefuit cu două grăsimi

WMF oferă un clasic, cu o combinație de două fețe combinate grindstone. Dimensiunea granulației mai grosiere este de 360, cerealele fine 1000. Piatra este udată înainte de utilizare timp de aproximativ zece minute. O carcasă din plastic simplifică aplicarea și împiedică scurgerea apei pe suprafață. Cu grătarul, toate cuțitele și foarfecele de bucătărie pot fi ascuțite cu o ascuțire dreaptă a lamei.

polizoare cu role ceramice

Unitățile desktop de la WMF sunt proiectate ergonomic, astfel încât în ​​timpul măcinării de mână exploatație se creează o stare sigură. Cuțitul este introdus în orificiul de ghidare, iar lama se strânge trăgând. În funcție de modelul dispozitivului, cele două discuri ceramice sunt reglabile în interior pentru a fi adaptate optim la cuțit.

În evaluările consumatorilor, rezultatul inițial de măcinare este aproape în mod constant bun. Adesea, tonurile critice se găsesc de către utilizatorii care au efectuat mai mult de douăzeci de treceri prin intermediul dispozitivelor. Cilindrii ceramici sunt uzate conform mai multor instrucțiuni și nu se mai ascuțează. În mod critic, se observă că rolele ceramice nu sunt disponibile ca piese de schimb și astfel măcinatele devin produse de unică folosință.

Sfaturi și trucuri Cu sticlă WMF aveți un produs foarte bun și universal aplicabil. Ar trebui să vă abțineți de la achiziționarea unui mașină de șlefuit, cu excepția cazului în care compania oferă mașini de șlefuit.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul